| kathessa a întrebat:

Tu cite brate ai?

". Avem posibilitatea sa alegem, in loc sa ne resemnam pur si simplu.
Daca te resemnezi si te multumesti cu mai putin decit iti doresti cu adevarat, nu vei avea niciodata mai mult. Daca te astepti ca viata sa fie plina de tepe, asa va fi.
Multi dintre noi traiesc incercind sa razbata in viata cu un singur brat. Experiente triste ne-au macinat energia si rezistenta si ne-au sufocat spiritul de initiativa. Unii ne-am chinui cu un singur brat atit de mult timp, incit am ajuns sa ne acceptam invaliditatea si sa nu ne mai deranjeze ca nu iesim la liman.
Si totusi, nu trebuie sa mai continuam asa. Daca refuzi sa te resemnezi cu o existenta schiloada, iti poti recapata integritatea. Nu ti-ai pierdut bratul, el doar ti-a fost luat si ascuns undeva. S-ar putea sa ia nevoie de ajutorul unui om curajos, dar nu uita ca nu esti singur. happy
"Viata ca o teapa. - Alan Cohen"

2 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Chiar daca am doua brate, existenta mea tot schiloada este.
In jurul meu roiesc oamenii, fiecare cu unul sau doua brate, fie ascunse sau la vedere, fiecare cu existenta lui cunoscuta sau efemera, dar nu ma pot ajuta cu nimic, ba da... m-au ajutat tragandu-mi tepe, multe tepe...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ai un moral pus la punct, de fapt ti-l construiesti in timp, fara asta, exit.
- Nu pot sa spun ca este usor, dar se poate trai, exista comunitati pentru astfel de oameni se pot sprijini unul pe celalalt.