| consilierindragoste a întrebat:

Tu cum iti dai seama ca partenerul sau partenera te insala?

Răspuns Câştigător
| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

Am trecut prin asta.isi schimba comportamentul, isi ia telefonul oriunde ar merge (adica si la baie), nu mai are chef sa iasa cu tine, iese cu "baietii" in oras, etc. sper ca te-am ajutat.

6 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Simti...nu mai da mesaje asa des, nu te suna decat el, sau il suni cand iti zice el, cand e cu tine in oras se uita in toate partile-nu cumva l-o vedea cealalta-, daca stai sa te uiti in telef lui(desi e de prost gust, am mai zis)nu mai gasesti apeluri, mesaje, sunt sterse, evita anumite lucruri.cand ai nervi te lasa sa te calmezi, nu se implica sa iti zica `de ce esti suparata`` sau un ``iarta-ma acolo``, e nepasator ce sa mai.
sunt si cazuri in care tot el se enerveaza si vorbeste urat cu tine.trebuie sa fii oarba ca sa nu vezi.
da daca esti desteapta te faci ca nu vezi nimic si analizezi situatia.

| fabiola a răspuns:

Eeeee! Simturi de femeie!

| aniiledha a răspuns:

Pai depinde de fiecare. isi schimba foarte mult comportamentul fata de tine. numai are timpul care la avut alta data fata de tine. si da il/o intrebi cate ceva sau unde se duce se eneveaza...depinde.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te dai consilier in dragoste, desi banuiesc ca sexul cu tine este tot ce cunosti, ar trebui ca tu sa le sti pe toate, si sa nu intrebi pe altii.
Ai impresi ca toata lumea este bolnava si se gindeste numai la asta, sau ai impresia ca o relatie pasagera si intimplatoare poate schimba o relatie stabila? daca asa crezi, n-ai inteles nimic din viata in doi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai baga atat de mult in seama

| MădเSu a răspuns:

Pai isi schimba comportamentul fata de tine devine mai nervos cand il suni iti zice ca are treaba sau mai stiu eu ce daca il suni bine daca nu pe el nu il intereseaza nu te mai alinta...si mai multe

Întrebări similare