Se pare ca, uneori, nici macar cainii nu sunt incantati la auzul alarmei.
Iau la injurat toti sfintii din calendar...de unde am ramas cu o zi inainte, evident!
Acum reactionez cu calm, dar pe vremea cand munceam, 2 ceasuri nu reuseau sa ma trezeasca dimineata..asta e.
O seara frumoasa tuturor
Nu am nevoie sa imi pun ceasul ca sa ma trezesc,la aceeasi ora in fiecare dimineata, sunt in picioare, sunt natural matinala.
Catelul asta, insa, cred ca a fost om intr-o alta viata!
De ani de zile nu mai am nevoie de ceas sa ma trezeasca dimineata, cum incepe sa se lumineze afara, chiar si inainte de a se lumina ma trezesc ca nu mai pot dormii, mai ceva ca gainile sunt
Il pun pe amanare si dupa ce se repeta alarma de vreo 3 ori la interval de 5 minute ma ridic si eu din pat.
Mi se face rău numai la gândul că, pe lângă că îmi bruiază somnul, mai trebuie să părăsesc și patul moale și călduros .
Simplu.
Cand suna alarma, imi scriu pe braț : Da-i un pumn la ceasul de alarma.
Ma culc, ma trezesc.
Dau un pumn la ceas.
Dupa ma culc
Si el suna din nou.
Apoi innebunesc.
Zambesc,pentru ca va urma o zi exceptionala. Sigur.O aman vreo jumatate de ora apoi ma trezesc.
Ma trezesc, opresc alarma si zic ca mai dorm 5 minute si ma trezesc peste 2 ore Cand eram liber si nu aveam facultate de multe ori pateam asa
Deschid ochii, ma uit cat e ceasul si il reprogramez sa imi sune peste 5-10 minute, apoi ma culc la loc.