Se pare ca, uneori, nici macar cainii nu sunt incantati la auzul alarmei.
De ani de zile nu mai am nevoie de ceas sa ma trezeasca dimineata, cum incepe sa se lumineze afara, chiar si inainte de a se lumina ma trezesc ca nu mai pot dormii, mai ceva ca gainile sunt
Foarte simplu il setez sa sune cu jumatate de ora mai tarziu daca sunt foarte obosit.
De fiecare dată îmi trece prin minte acelaşi gând: Încă 5 minute! după care mă ridic...şi mă pun la loc
Ma trezesc, opresc alarma si zic ca mai dorm 5 minute si ma trezesc peste 2 ore Cand eram liber si nu aveam facultate de multe ori pateam asa
Eu cand aud alarma dau cu perna in ceas si daca tot suna, ma bag sub perna si incerc sa dorm pana imi dau seama ca am scoala waa
Si ii dau un pumn sa taca.
Simplu.
Cand suna alarma, imi scriu pe braț : Da-i un pumn la ceasul de alarma.
Ma culc, ma trezesc.
Dau un pumn la ceas.
Dupa ma culc
Si el suna din nou.
Apoi innebunesc.
Mi-am pus la alarma o melodie pe care o ador, de fiecare data cand suna alarma stau pana se termina melodia, apoi ma trezesc si is toate bune.
Nu am nevoie sa imi pun ceasul ca sa ma trezesc,la aceeasi ora in fiecare dimineata, sunt in picioare, sunt natural matinala.
Catelul asta, insa, cred ca a fost om intr-o alta viata!
Deschid ochii, ma uit cat e ceasul si il reprogramez sa imi sune peste 5-10 minute, apoi ma culc la loc.
In cele din urmă il sesizez si ma trezesc. (Dar ce-mi spun deseori in gând,iar uneori cu voce tare,este treba mea). Totusi,pentru că aud ceasul că sună,de obicei ii mulțumesc lui Dumnezeu ca m-a tinut in viata pentru incă o zi. La mine problema e când dorm ca porcii,și nu aud ceasul sunând, mai ales dacă prin asta ratez o intâlnire importanta, sau o calatorie de afaceri. Atunci mă iau toți nervii, dar de obicei îmi mușc limba, și reușesc să mă stăpânesc.
Iau la injurat toti sfintii din calendar...de unde am ramas cu o zi inainte, evident!
Nu-mi place deloc cand il aud, il opresc si ma trezesc sau il opresc si adorm la loc