Intr-o perioada in care majoritatea stirilor despre Ucraina sunt legate de protestele aflate in plina desfasurare, vrem sa va aratam un montaj cu cascadorii care aproape ca sfideaza gravitatia.
Adrenalina, risc, ilegalitate si experiente pe care va invitam sa nu le reproduceti.
Ce zici de cei din clip?
Nu am frica de inaltime, dar cand eram mic imi era frica sa ma uit in sus daca eram langa un copac foarte inalt ca asta http://scara.md/wp-content/uploads/2013/12/copaci-inalti-toamna.jpg
Curajul dus la extrem.
Sunt ok cu înălţimea, dar numai dacă sunt asigurată. Ceea ce fac tinerii din videoclip e o nebunie curată... într-un fel admirabilă, dar nebunie. : )
Niste oameni nesanatosi.Trebuie sa fii nebun sa faci asa ceva.Nu vad legatura cu protestele din Ucraina.
Am facut parasutism in tinerete si mi-a placut la maxim. Mai e nevoie de alt raspuns?
Sincer, nici nu am probat. Sa ma urc pe un bloc si sa ma uit in jos sa ametesc.
Nu stiu.
Ma simt excelent daca am si traba acolo! Chiar nu stiu, de ce va e frica?
Cand traiti nu va este frica de ziua de maine?
Dacă sunt în siguranţă suport înălţimile, mai mult sau mai puţin, depinzând şi de situaţie.
Cât despre cei din clip... ori nebuni, ori inconştienţi, ori sinucigaşi. Sau poate toate trei la un loc, cine ştie.
De când mă ştiu am frică de înălţime.Nici nu aş putea să mă imaginez pe o clădire.
Eu, personal cred ca toti avem frica de inaltime, e ceva specific tuturor fiintelor umane. Dar uneori, cum se intampla si in acest video, curajul este mult mai mare decat frica si atunci o subordoneaza.
Sper ca ti-am fost de folos.
Bafta!