| Doarunaltutilizator a întrebat:

Tu cum te pregatesti pentru scoala?
Cum inveti lectiile pe care ti le preda profesorul?

Răspuns Câştigător
| R0R0 a răspuns:

Mereu imi invat lectiile.(pana si pe acelea ce contineau cuvinte pe care nu cred ca le voi intelege vreodata, De ce? Pentru ca nici in Dex nu le gasesti)
Incerc sa gasesc o logica in toata lectia si sa asociez cuvintele cu ceva

7 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Le citesc de mai multe ori.happySi atat.happy

| AFR81 a răspuns:

Nu ma pregateam intr-un mod special. De cand ma stiu, m-am descurcat. Invatam si ma pregateam temeinic doar cand era cu adevarat nevoie (ca de exemplu pentru BAC). Am avut la scoala medii de peste 9.60 (recunosc, nivelul era putin scazut), iar la liceu ma mentineam cam pe la 8.60. BAC-ul l-am luat cu nota 8, chiar daca, dupa cum am spus, in anii de liceu nu m-am straduit atat de tare. In prezent sunt la o facultate pe care o tratez cu foarte mare seriozitate.

P.S. Nu incurajez elevii sa faca ca mine, doar am povestit cum procedam eu.

| Doarunaltutilizator explică (pentru AFR81):

Bravo tie sper sa termini cu bine facultatea.

| neutrino a răspuns:

Merg la scoala, incerc sa iau notite cat mai complet. Acasa citesc bine notitele, apoi citesc si lectia din manual. Atunci cand eu cred ca teoria este gata, trec la probleme sau aplicatii, acolo unde este cazul. Nu fac alte activitati pana cand nu sunt bine pregatit.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eu sunt la facultate...
Si invat in sesiune laughing

| LTAA a răspuns:

Ma bazez foarte mult pe ora de curs, incerc sa fiu cat mai concentrat ca sa inteleg chestiile ce mi se predau, astfel pierd mult mai putin timp acasa.

| NellieLovett a răspuns:

Sunt atenta la clasa
acasa le mai repet de cateva ori