Da, port una neagra, deci arat ca un mafiot. Imi place foarte mult.
Oricum trebuie sa fii dobitoc sa crezi ca fix mastile te protejeaza de virus, clar nu trebuie facuta bisnita cu ele, dar oile lui Iohannis normal ca nu stiu decat sa spuna ca vai, cum sa zici asa ceva...
Purtam masti pentru ca e obligatoriu in spatii inchise/transport public. Atat. E obligatoriu. Ca e si corect e alta poveste. Medicii s-au infectat si cu masti.
Trebuie sa fii dobitoc a crede ca masca NU te protejeaza de virusul asta daca e purtat corespunzator pe nas si gura.
Dar in realitatea oamenii o poarta ca asa scrie legea, pe straziile aglomerate putini is cu masca.
Da sa preuspunem ca cei care il au nu il mai raspandesc, daca nu se mai raspandeste virusul dispare.
Dar acum am venit din oras si e o aglomeratie de numa, Masca e pusa sus numai la intrare in magazine.
Am de aia de gaze tip militar cu filtru smechera si vizor negru sa nu mi se vada ochii
Cine ar purta masca ca sa arate cool? Sa vezi ce 'cool' o sa fie acel/acea dobitoc/dobitoaca cand vor da caldurile de peste 35 de grade.
Nu, dar faptul că arăt cool e un motiv în plus. Probabil după ce trece pandemia, când o să mai ies cu mască, lumea nu o să se mai uite așa ciudat.
Nu.nu port, nu vreau sa arat cool vreau sa ma simt bine si purtind masca simt ca ma sufoc.De la inceput am purtat masca doar cand eram obligata la servici.Cum mergea directorul la plimbare cum il scoteam.In rest nicaieri nu am purtat.
Iarna imi place sa port,, masca de gura'' si am pus in ghilimele pentru ca nu este intocmai masca medicinala, ci guler (din categoria aceea conceputa special pentru spotivi), iar acum pe timpul acestei pandemi chiar deloc, o detest as putea spune, este insuportabila, respiri greu prin ea, te strange si de urechi (eu asta am simt, tu?) si cum am mai spus si prin alt comentariu, daca sunt vreo 30 de grade fara nori, te bronzezi si nasol, plus ca te tarasti pe acolo unde o porti , deoarece nu intra aerul asa cum ar trebui, intr-un mod natural, iti chinui corpul.
Poartă cineva mască doar ca să arate "cool"?
They are very uncomfortable and annnoying. And it is a must, not a choice
Nu cred ca o poarta nimeni pentru a arata mai cool
eu de exemplu inca nu mi-am facut comanda de masca dar nici nu ma vad s-o port prea mult nu le suport