Cred ca am inteles ceva din toata intrebarea...Lasa,Nony,ai dreptate, trebuie' sa fii tu insuti cand dai un raspuns, nu trebuie sa te faci placut, cine te place bine, cine nu te place iarasi bine...Acum eu stiu, oare, ai admiratoare? Ia sa le vedem! Tare intrebarea, sau raspunsul!
Eu nu am vazut pana acum sa zica cineva ceva de voi... oricum eu am stiut de la inceput ca totul este o distractie, si trebuia luata ca atare...
Ce inimi frante mai?
Asta am spus si eu, faza cu combinatiile, dar s-a ajuns la postari de genul lui Sweetcandy.Si nici acum nu inteleg de ce.
Sweetcandy, de ce m-as certa cu tine? atat doar ca daca aveai pe cineva de lamurit trebuia sa-l lamuresti in privat.Sau daca nu postai ca intrebare nu te credea?
Dmonik, eu vreau sa incei circul, nu sa-l continnui.
Enigmo, trebuie mult mai mult ca sa-mi franga cineva inima
TigergeridAlan.vad ca iti cam plac si tie chaturile.de ce te bagi unde nu-ti fierbe oala?
Eu nu vreau sa ma cert cu tine, doar ca trebuia sa lamuresc lumea...imi pare bine ca ai inteles mesajul, pentru ca stii care este adevarul
Daca asa esti tu bravo tine... esti un tip spiritual si asta place. Tine-o tot asa.
Ce intrebari si ce subiecte de discutii mai pui si tu...vezi ca asta nu e chat...
Uneori experienta de-o viata isi spune cuvintul chiar si aici.Eu spre exemplu in cazul oricarui conflict oricit de grav vad intii latura comica cea ce ma face sa zimbesc usor si, ce-i culmea, imi dau seama ca nu trebuie sa fac asta ca adversarul ar putea crede ca fac caterinca dar nu-mi pot opri acel zimbet...