| BlueSummer a întrebat:

Uitati. Asta iarna a venit o fata de la Bucuresti la mine in oras, o prietena mai veche si ne-am vazut la cofetarie. Ea nu m-a bagat in seama aproape deloc, din cand in cand daca imi zicea ceva, nici macar nu m-a salutat. Tot timpul cat am fost la cofetarie a butonat pe telefon. Asta vara a venit iarasi aici si s-a intalnit cu mine in parc. Eu eram cu o fata, dar am saluta-to si ea nu mi-a zis nimic. A plecat si acum da vina pe mine cu nu am bagat-o in seama si ca tot am barfit-o. Ce ar trebui sa-i spun? Si cine e de vina in toata povestea asta? Ms mult.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate atrasa prea mult de telefon, cand ai salutat'o in parc.nu a auzit si cand ai vorbit cu prietena a crezut ca o barfesti. oricum, nu tu esti de vina. dar nu pot spune ca ea e de vina. e de vina telefonul

2 răspunsuri:
| Psihologul a răspuns:

Ar trebui sa o ignori. Iti pasa de ea? E vina ei ca e cam fitoasa si aroganta. Forget about it straight face Iti trebuie prieteni dinastia' prin preajma ta?

| BlueSummer explică:

Pai inainte nu era asa, dar asta iarna s-a schimbat mult. Oricum, ma gandesc ca o fii si din cauza ca ea are Iphone...