Tasteaza pe Google "amitie dans des proverbes et maximes". Ar trebui sa-ti dea rezultate direct in franceza. Daca mai poti astepta pana dupa amiaza, da-mi un privat si iti dau eu cateva. Acum, chiar nu am timp sa caut.
La prima cautare iata un site care contine 800 de proverbe frantuzesti: http://www.e-frenchtranslation.com/fr/proverbes.htm
@ StarDust : crede-ma ca acolo am cautat prima data si nimic... mi-au iesit fire albe-n cap la cate pagini am rasfoit pe'acolo .
@babyangel : thanks, dar eu tocmai maine am de prezentat proiectul -ceea ce nu e tocmai corect, nu am avut timp de pregatire decat o zi, sau mai exact... cateva ore Stiam si eu de o carte cu proverbe in mai multe limbi, am fost si la librarie si tanti de acolo s-a uitat la mine ca la poarta noua cand am intrebat-o...hard luck.
@brigaela : tu pe ce-ai dat search? Precizez ca eu cautam despre prietenie. Eu am scris prima data "citate in franceza despre prietenie ", apoi "proverbe in franceza", "l`amitie " si nu am gasit site-ul ...sau poate am trecut peste el ... merci oricum, sper sa gasesc si despre prietenie acolo :]
Daca asteptai pana maine te ajutam eu...acum nu gasesc cartea respectiva..am o carte cu proverbe in mai multe limbi...
SugarAndSpice întreabă:
Tantica20 întreabă:
TzuTzu_2341 întreabă: