| sabin89 a întrebat:

Uite o istorioară interesantă:
În 1964, o elevă de liceu din statul american New Mexico, a rămas însărcinată. Directorul şcolii i-a interzis să continue şcoala şi să-şi ia diploma. După multe insistenţe din partea fetei, i-a aprobat totuşi să continue, dar cu nişte condiţii severe: să nu vină la şcoală mai devreme de cinci minute de sunatul clopoţelului, să plece acasă imediat cum se termină orele, să nu mănânce în sala de mese alături de ceilalţi, să nu discute cu nimeni despre subiect ş.a. În fine, fata termină şcoala şi se căsătoreşte cu tatăl copilului. Acesta se dovedeşte a nu fi un soţ bun şi divorţul intervine la mai puţin de un an de la căsătorie. De aici încolo, tatăl copilului nu mai are niciun contact cu fosta nevastă şi nici cu copilul. După puţin timp, fata (femeia) se îndrăgosteşte de un cubanez emigrant, un inginer la o firmă importantă. Se căsătoresc şi acest cubanez se dovedeşte a fi un soţ bun. Îl iubeşte pe copil, îl adoptă şi îi dă chiar şi numele său de familie. Mulţi ani mai târziu, în 2013, tatăl biologic, care îşi deschisese un atelier de reparat biciclete undeva în California, primeşte vizita unui scriitor/reporter, care îl întreabă dacă poate sta puţin de vorbă cu el. Ăsta este momentul când tatăl biologic află că fiul său este Bezos, cel mai bogat om de pe planetă...
Cum vi se pare?

18 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Existenta noastra noastra nu ar trebui sa existe, materia sa aiba constiinta, sa fim seriosi, desi da cred

| sabin89 explică (pentru RAY):

Eu mă gândeam ce s-ar fi întâmplat dacă părinţii mei foloseau anticoncepţionale şi eu nu m-aş mai fi născut. Cum aş mai fi putut eu să ştiu despre existenţa acestei lumi? Şi, mai grav, cum s-ar fi descurcat omenirea fără mine? happy

| RAY a răspuns (pentru sabin89):

Ai venit din nimic și pleci în nimic,Camus folosește cuv viata ca fiind un dar, un dar de care sa te folosești, sa apreciezi viata,sa iubești,nu e vb de lume, e vb de cei care te iubesc, ei ar plânge după tine, tine la părinți tai, petrecere cât mai mult timp cu ei

| T0T a răspuns:

Cel mai bogat om de pe planetă e nimeni altul decât:
https://c.files.bbci.co.uk/7727/production/_103330503_musk3.jpg

| sabin89 explică (pentru T0T):

Oscilează astea. A fost o vreme când Bezos era cel mai bogat. S-ar putea să-l fi depăşit între timp alţii.

| gemeni6226 a răspuns:

Super tare.Cateodata viata bate filmul.

| sabin89 explică (pentru gemeni6226):

Chiar la asta m-am gândit şi eu când am citit prima dată povestea - că viaţa uneori bate filmul.

| Brizbriz a răspuns:

Mi se pare ca life's a 8lTCH and we are the clients
si macar, ca, asa un tata, are noroc, ca un fiu atat de bogat, nu angajeaza o banda de motociclisti gay, sa il gaseasca si sa i-o traga, in grup, de mai multe ori... ASA CUM MERITAhee hee

si mai sunt de parere ca fata e cu adevarat ca lumea, as vrea sa am asa o nevastawinking

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Foarte frumos, n-am cuvinte. happy
Tu ce-ai fi făcut dacă era în locul tatălui natural? Eu cred că îmi dădeam palme; nu mai puteam da ochii cu fiul meu.

| sabin89 explică (pentru Niciunnumedeutilizator):

Ce-aş fi făcut...În mod sigur aş fi fost cuprins de regrete şi de mustrări de conştiinţă, tardive, ce-i drept. Poate, de ruşine, nici n-aş fi făcut vreo încercare să-l contactez pe fiul meu. Aş fi lăsat lucrurile înmormântate.
Ceva asemănător, dacă bine am reţinut, s-a întâmplat cu tatăl lui John Lenon, caz în care acesta a încercat să-i facă o vizită fiului.
Nu mai merge. Odată ce s-a produs ruptura, ruptură rămâne.

| Mogiojojo a răspuns:

Scuze, dar nu cumpăr povestea asta. Probabil că ei au mai ținut legătura și nu ăla e momentul când a aflat. Și nu îl mai judecați pe om pentru că mulți copii sunt părăsiți de tată, nu e nimic wow.

| sabin89 explică (pentru Mogiojojo):

Poate am mai romanţat-o eu un pic, dar esenţa rămâne. Povestea este una interesantă şi te face să te gândeşti la câte surprize îţi poate servi viaţa. Şi cât de întortocheate sunt căile...ei.

| Arakiss a răspuns:

Asta poate fi un raspuns bun la intrebarea Cand poti sa folosesti tesla ca sa-ti dai cu ea in oua. laughing

| minrest a răspuns (pentru Arakiss):

Pana cand inveti sa citesti (s-ar putea sa dureze), am sa iti spun ca Bezos este fiul mamei adolescente, cel care a creat un imperiu plecand de la sub zero, asa ca nu are de ce Bezos sa isi ia Tesla, o parte din imperiu, si sa isi dea cu ea in oua.

| Arakiss a răspuns (pentru minrest):

:))
Pentru cultura ta generala, tesla (cu t mic) e o unealta de tamplarie sau zidarie.
Cu totul altceva decat Tesla.
Asa ca nu te da destept cand esti habarnist.

https://www.emag.ro/......DFQ5GRBBM/

| Arakiss a răspuns (pentru minrest):

Uite si informatia care iti lipseste pentru ce am scris

https://dexonline.ro/definitie/a-și%20da%20cu%20tesla%20în%20coaie/516430

Merge gluma si cum ai zis tu, ca si-ar da tatal biologic cu tesla in oua, dupa proverbul binecunoscut. Iesea un joc de cuvinte mai bun daca isi dadea chiar Bezos, caci el are tesla (Tesla). Am gresit cand te-am acuzat ca ai fi analfabet; ce pot sa fac, este sa imi cer scuze. Scuza-ma, te rog.

Renunt la opinia ca ai fi analfabet functional; imi cer scuze.