| Doarunaltutilizator a întrebat:

Ultima mea intrebare de pe TPU.
Salut.
Sigur multi dintre voi v-ati intrebat de ce nu am mai fost pe TPU de atata timp, pai am fost si eu la tara in aceste 2 saptamani,acolo nu am net si de aceea nu am mai intrat.
Nu cred ca v-a fost asa dor de mine sau asa mai departe,ma rog.
Acum probabil sunteti obisnuiti cu absenta mea pe site si astea,de acum in colo nu o sa mai pun intrebari pe site cu exceptia asteia de sigur,pentru ca nu prea mai are sens pentru mine sa pun intrebari legate de conversatie ca oricum nu raspund asa multi,aproape nimeni nu e interesat de ce intreb eu si a devenit chiar plictisitor sa pun astfel de intrebari care nu isi au rostul dar o sa mai raspund probabil la intrebarile voastre si ale altor useri care nu sunt pe lista mea de prieteni.
Am spus asta ca sa fiti informati, cei care ma cunosc evident.

22 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Si unde e intrebarea? big grin

| UnBroken2016 a răspuns (pentru KodrutZ):

AI fost prea de treaba cu saracul baiat, el chiar crede ca cineva i-a simtit lipsa.

| KodrutZ a răspuns (pentru UnBroken2016):

Azi ma simt generos, tolerant, si alte alea. E sfinta zi de duminica, am fost si la padure, am bagat si mici, si cirnati, si vreo doua beri, iar a treia ma asteapta la frigider. Life is life. big grin

E bine de tine asa.Eu unul am durere de cap de numai pot.

Bea un pahar de apa. Sau mai multe. Hidratarea e foarte importanta pe caldura. Sau... nu mai sta cu capul sub AC. Depinde. happy

Beau 3 4 litri de apa pe zi, nu asta e problema. Mai are omu frisoane, c e sa ii faci. Eu nu racesc ca oamenii normali iarna laughing

Lol. Multa sanatate atunci!

| Doarunaltutilizator explică (pentru KodrutZ):

Pe mine nu ma intereseaza absolut deloc daca nu v-a fost dor de mine sau nu, ba chiar ma doare in cot de asta si nici acolo.
Mie nici nu prea imi mai place sa stau asa mult pe site.
Site-ul asta s-a prostit de la un timp, ar trebui sa aiba rolul de a ajuta oamenii cu diverse probleme sau doar asa de conversatie si altii pun intrebari stupide legate de sex ce nu au sens, nici nu prea mai e accesat si majoritatea de aici dau raspunsuri la caterinca.

Acum nici nu ma mai mir de ce unul ca Zappy de pe Zappy TV isi bate joc de el si de aia care pun asttfel de intrebari.
Site-ul asta a devenit o rusine.
Nu site-ul neaparat e o rusine cel care l-a facut cred ca avea alte astreptari de la el ci userii care il reprezinta.
Nici funda nu dau la intrebarea mea.

| KodrutZ a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Nu plinge nimeni dupa funde.

| Doub a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Fără fundiţă?
Dar de ce?

*lacrimă*

Tu doar atat ai de zis?

| Doarunaltutilizator explică (pentru Doub):

Pai pana acum s-a dat un raspuns demn de apreciat care sa merite funda?

| Doub a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Iei site-ul asta mult prea în serios.

*a fost un răspuns sincer din corason care merită fundăăăă*

| Staind a răspuns:

Pf, acum pot dormi.
Multumesc, bunule domn.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-a fost asa dor de tine
*huuuuug*

| Doarunaltutilizator explică (pentru anonim_4396):

Abia daca te cunosc nu esti nici pe lista mea de prieteni si e pentru prima data cand dau de tine.

| MistretulPufos a răspuns:

Nu vezi ca ai 19 raspunsuri deja? laughing

| Doarunaltutilizator explică (pentru MistretulPufos):

Frate intrebarea asta e din 21 august.

| MistretulPufos a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Macar am incercat...