anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un baiat care il plac ma tot intrbă ma placi,raspunsul meu ca de fiecare dată nu,elnu crede,cateodata fetele se supara pe mine cand intru in clasa toti imi spun kă cand intru eu le cotaie pe toate si nu il inteleg oarma iubeste vrea sa ma faca geloasa, au trecut trei luni de cand nu mai vb cu el il vad cand se uita la mine ciudat o trm pe prietena mea sa il intrebe si nu vrea sa raspunda nu stiu ma uraste sau ma iubeste nu il inteleg intrebare pe toti si imi zic ca nu stiu el a cerut si o fata in logodna, fata nu vrea chiar daca e celmai smecher insa tot nu inteleg si nu stiu ce vrea de la mine cu gelozia continu insa el asteapta de la mn.Acm ctva zile aveam telu la mine am trm pe prietena mea sa-i spuna mia cautat in ghiozdan dar nu lat gasit erea la o colega care o cotaie de nu mai zic iar colegul meu care imi spune tot si e al patrulea cel mai bun prtn cu el a scotocvit a gasit o scrisoare,in timpul ala veneam eu si i-a spus colegului meu k a gasit o scrisoare de drgste nu o mai citi k e ptmn s-a dus la colega mea unde aveam telu la eu ilam dat altei colege si ii spunea lui aia sa-i spuna unde e si ea tinea cu mine ii spunea ca nustie nula gasit in aceeasi zi l-am prins cand vorbeacu prtna mea si ii spunea sazica undee a zis k la mintit k nushunde e,erea suparat la ultima ora s-a mutat un coleg la mine la banca si el s-a pus in locul lui vorbea cucea mai buna prtna amea iar eu ii spuneam ceva la ureche lui colegu meu si l-am prins cand se uita, am scos telu ca sa vada ca il amla mine s-a uitat odata si dupa aceia numai dar tot nu inteleg ce vroia, in ultima zi de scl de craciun eu si prietena mea mergeam acasa si el a mrs cu noi si prietenul lui eu cu ea eream in fata iar ei cu doipasi in spate eu ascultam melodia cu Alessia haker de sentimente iar prietena mea in timpul ala s-a uitat la el si radea.Nu inteleg se

2 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Deci, am citit tot. Sunt ambitioasa, da? big grin

| Blackrose101 a răspuns:

OK,incurcata treaba.Eu cred ca tipul te.a placut si nu inteleg de ce nu i.ai marturisit ce simti deoarece acum totul este mai complicat.S.ar putea sa ii placa de prietena ta sau doar o foloseste ca sa te faca geloasa deoarece e suparat ca l.ai respins mereu.O posibilitate pentru faptul ca prietena ta a ras atunci cand ascultai melodia cu pricina poate fi reprezentat de faptul ca si el este un Hacker de sentimente sau poate a ras deoarece i s.a parut ca tu crezi ca el ar fi hacker de sentimente deoareca a jonglat cu atatea ori flirtau.