| clauss a întrebat:

Un baiat de 23 de ani era la facultate in bucuresti, lucra si ca distribuitor si soarta face ca la cativa km de casa sa adoarma la volan si intra in pom, intamplare petrecuta vineri spre sambata pe data de 17 spre 18 septembrie, un baiat linistit, il cunosteam, a fost la liceu cu sora mea, accidentul se intampla la ora 3 dimineata si la ora 5 e gasit, baiatul mai traia daca era gasit la ora 3 si i se acorda primul ajutor, scapa si ce i mai grav am auzit din gura unui vecin ca in acea noapte au trecut pe langa el si le a fost frica sa opreasca,(nu am inteles asta cu frica, mai ales si sofer) intrebarea, ati trece pe langa un accident fara sa opriti si sa chemati macar salvarea, daca nu stiti sa acordati primul ajutor? dar vreau raspunsuri sincere. va multumesc, dar ma ingrozeste faptele astea, mai ales ca se poate intampla oricui

Răspuns Câştigător
| ellaella a răspuns:

Nu, categoric nu as trece... nu am trecut, intotdeauna am oprit cand am vazut accident si am incercat sa ajut cu ce am putut. Am fost implicata intr-un accident si nu i-am inteles pe cei care nu ne-au intrebat de sanatate...

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da de ce nu? Vezi ca e un accident si protocolul zice ca trebuie sa vezi ce s-a intamplat chiar daca sunt persoane poti intinde o mana de ajutor si tot la acelasi timp daca vezi persoane ranite in vehicul nu trebuie sa le misti deloc daca e il intrebi daca e bine si apoi suni la 112 si sesizezi fapta petrecuta.

| Lora a răspuns:

Cred ca de pus mana pe un telefon si-a cheama ajutoare nu e greu, oare nu ti-ar ramane in minte si te-ar framanta imaginea lui zacand intr-o masina facuta praf, oare ai mai avea somn noaptea daca ai vedea pe cineva ca-si da sufletul si tu nu ai face nimic sa il ajuti? Nu e greu sa apelati salvarea

| EUSIATIT a răspuns:

Sincer cred ca a fost lasitate si nici o urma de mila sau tarie ca sa salvezi un om nu pot intelege. sincer imi pare rau.

| AnaEindragostita a răspuns:

Eu sunt mica nu ma bag

regis
| regis a răspuns:

Asta cu frica e o tampenie. Dar sa zicem ca totusi e asa, tot te poti opri la primul telefon public sa apelezi 112, chiar fara a-ti da numele. Tocmai de aceea cred ca frica e doar o scuza, in realitate fiind vorba despre o crunta nepasare.
Eu unul nu prea ma impac cu sangele, deci s-ar putea sa nu fiu in stare sa dau primul ajutor. Dar sigur nu as trece fara a chema salvarea.

| gigiro a răspuns:

Am mai spus pe TPU parerea mea -mor numai oamenii buni! Cei rai, trebuie sa stea pe pamant sa se chinuie! Legat de indiferenta oamenilor, no coment! Trist, dar adevarat.