| drumurile a întrebat:

Un baiat ma tot streseaza sa il parasesc pe iubitu meu ca ii face probleme la munca sa il dea afara, ma tot suna la tel, vine la mine la bloc eu nu ii raspund si se supara vine imi face scandaluri, am ajuns la capatul disperarii, nu a fost niciodata nimic intre mine si el, ma cunoaste de 1 saptamana (i-a dat nr meu o prietena de-a mea la insistentele lui) si vrea sa ma desparta fortat de iubit, ma suna mereu sa imi faca probleme, daca nu raspund ma ameninta, stie si unde stau ca ne-am cunoscut prin prietena mea cand ieseam eu din bloc, ce sa fac? sunt disperata, eu i-am zis ei da ea zice ca asa glumeste el, dar nu sunt chiar glume straight face, nu asa se fac glumele

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Un raspuns la rece, o parare doar.Ar fi mai multe variante din ce spui tu. O varianta e ca baiatului ce te supara a format o pasiune, o obsesie pentru tine si ar face orice ca sa te desparta de actualul tau iubit.Alta varianta e ca iubitul tau chiar ii face probleme la munca si ar fi o metoda de razbunare a lui, un fel de amenintare indirecta si aici iubitul tau ar trebui sa rezolve problema sau de ce nu politia daca situatia devine insuportabila. O alta varianta mai sumbra si mai cruda ar fi ca iubitul tau sa il fi pus pe respectivul sa te enerveze, streseze pentru ca nu mai vrea el sa fie cu tine.Si tot asa variante ar putea fi. Cel mai bine ar fi sa il iei pe iubitul tau si sa discutati despre asta, sa gasiti voi o solutie la problema asta. Oricum povestea e ciudata dar cu siguranta o solutie poate veni printr-o discutie sincera cu iubitul tau. El de ce nu intervine cu nimic? Bafta!

| T30D0RA a răspuns:

Cam nasoala treaba! straight face

| drumurile explică:

Eu nu i-am zis prietenului meu de situatie, habar nu are nimic

| AllieGlam a răspuns:

Anuntza politia! serios vorbesc! daca tot continua asa...cine stie la ce se ajunge?!