anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un bărbat care deși nu e interlop dar e prieten cu interlopii, are uneori atitudine de golan si atracție pentru fete mai mici de vârstă, populare și sexy, poate fi sincer când îi face complimente uneia care e fata simpla, nepopulară dar cuminte, complimente legat de felul e de a fi ca om?
Poate fii sincer sau se preface magistral?

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Nu.
E unul prefăcut cu un caracter de rahat.
E obișnuit să procedeze tot timpul în modul în care i-ar aduce beneficii lui, în care ar putea obține ceva. Indiferent că e vorba de interlopi, de fete mai mici sau de o fată simplă.
Va proceda permanent așa cum crede el că își lasă poarta deschisă peste tot și pentru orice. Dar păstrând aparențele.

23 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Un barbat care-i prieten cu interlopii si are atitudine de golan este el insusi un golan sau un proxenet, mai ales daca se uita dupa fetite cuminti, pe care le racoleaza probabil, ca sa le vanda pe piata de prostitutie.
Ori este el insusi un pedofil si se arunca la fetite mici.

Stai departe de asemenea golani sau proxeneti ori pedfili, ca nu-i de gluma cu astia.
Mii de fetite sunt rapite in fiecare an, dupa care sunt scoase din tara si facute sclave sexuale in strainatate.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Da. 2. Poate.

| doctorandus a răspuns:

Stiu si eu? Poate s-a plictisit de curbe.

| Freya1 a răspuns:

Treaba e ca nu ai de unde sa ști intențiile unui om sau ce are în cap.Da, clar ca dacă are apucături de genul asta nu e de încredere și indiferent ce varianta ai alege din ce îți voi enumera nu va fi spre binele fetei ci spre binele lui.

1.ori vrea sa își schimbe un pic gusturile și sa încerce și altceva.Adica sa profite de ocazie sa se culce și cu alt tipar.
2.ori cauta o fata serioasa și la locul ei pentru casa, iar pipite pentru distracție.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nu contează. În primul rând că dacă-i plac minorele are gusturi de rahat. Complimentele din partea unui astfel de om ar trebui să te lase rece sau cel mult să te facă să vomiți. Eu m-aș simți jignită orice fel de atenție mi-ar da laughing)

| LarisaChe07 a răspuns (pentru supadeceapa):

Nu are gusturi de rahat, multe minore sunt mai "bune" decat unele de 20 de ani.
Doar ca are un creier atrofiat si nu poate gandi ca este destul de penibil si ilegal.

| thankunext a răspuns (pentru LarisaChe07):

Nu sunt, aveti voi probleme.
Daca tot ce poate vedea intr-o persoana sunt niste sani si nu mai vede toate trasaturile fizice care arata clar ca e copil nici nu are gusturi deloc, e doar un animal, irational
Si eu am fost dezvoltata pentru varsta mea dar tot aratam ca un copil
Toti tipii care foloseau replica asta cu mai buna decat alea 20 erau virgini si nu vazuzera o femeie in viata lor

Răspuns utilizator avertizat
| wildthing a răspuns:

Ce inseamna "fete mai mici de varsta"? Au totusi 18 ani impliniti, ca sa fim in legalitate, da? Hai sa lasam ipocrizia la o parte si sa spunem lucrurilor pe nume. Orice barbat heterosexual de pe lumea asta, va fi atras fizic mai mult de una la 19 ani decat atunci cand ea are 30 de ani, va fi mai atras de ea cand are 30 decat atunci cand are 40 si asa mai departe. Toti barbatii heterosexuali, orice varsta ar avea ei, daca si-ar permite-o, ar alege o femeie tanara...cine zice altceva minte de ingheata apele. Sigur ca ecuatia asta are multe variabile si daca ai de exemplu 40 de ani, de obicei esti nevoit sa te multumesti cu una de o varsta apropiata tie si sa si joci teatru spunand in stanga si in dreapta ca preferi oricand o femeie matura, de 40 de ani, ca n-ai ce sa faci cu una de 20. In realitate insa, tot dupa cooru' aleia de 20 de ani salivezi, nu dupa al "obositei" de 40.winking

| thankunext a răspuns (pentru wildthing):

Daca esti un obosit de 40 nu meriti nici macar sa te uiti spre una de 19 ani
Vezi-ti de chelie si disfunctia erectila

| wildthing a răspuns (pentru thankunext):

Daca esti o obosita de 40, mai bine stau singur decat sa ma uit la una ca tine, chiar daca as avea chelie si disfunctie erectila.

Nu, am 20 si mi-e scarba de bosorogi ca tine. Numai o tipa cu probleme mintale s-ar uita la voi la 19 ani. Iti vad chelia de aici

E ok, e dreptul tau sa-ti fie scarba de ce vrei tu, la fel cum e si dreptul meu sa-mi fie scarba de alea de 19 ani care sunt lesinate dupa banii unui bosorog de 40, 60 sau 80 de ani.winking

Pai asta spune lucruri despre tine nu despre tipele alea sarace si manipulate

Da da, sigur...bietele fete manipulate, care de multe ori ii lasa pe bosorogi fara jumate din avere.winking

| Emma30555 a răspuns (pentru wildthing):

Eu am văzut femei care la 30 de ani arătau mult mai bine decât la 20, uitând ma la pozele lor. La 40 e adevărat ca arata mai matur dar cele care se mențin slăbuțe și au aer tineresc pot fii încă atrăgătoare. Nu poți sa ști cum gândesc alți bărbați. Logic, la modul general vorbind, normal ca fizic una de 20 e mai atrăgătoare decât una de 40 dar poate atracția fizica nu e de ajuns. De fapt nu e de ajuns nimic dacă te plictisești, chiar și de unul frumos te poți plictisi fiindcă dacă e prea tânăr nu ai ce vorbi cu el, prin ce trece el sau ea tu deja ai trecut, ce visează el sau ea tu deja ai visat, și nu poți construi ceva profund fiindcă sunt prea multe diferențe. La 20 de ani viata e frumoasa, lipsita de griji, la 40 ști deja cu ce se mănâncă viata, și deși te atrage unul mai tânăr tot ala de vârstă ta sau apropiat de vârstă ta, te înțelege și de fapt te atrage. Ideea de baza e sa fii atrăgător în ochii celuilalt. Eu cred ca dacă te menții și ai fost frumos/frunoasa în tinerețe ești frumos, frumoasa și când trec niște ani dacă reușești sa te menții bineînțeles. Bărbații sunt mai tentați decât femeile sa se îndrăgostească de parteneri mult mai tineri, am văzut și femei care pun ochii pe bărbați mult mai tineri, e normal, un bărbat de 28 e mai atractiv decât unul de 44 dar mie mi se pare ca e doar dorința fizica nimic profund. Cred ca relațiile în care partenerii au vârste apropiate sunt mai sincere. A fii atras fizic nu este egal cu a iubi.

| wildthing a răspuns (pentru Emma30555):

Poate n-oi sti eu cum gandesc toti barbatii, dar barbat fiind iti garantez ca stiu mult mai bine decat tine (femeie fiind) cum gandesc barbatii in general. O spun pe scurt...pentru barbati atractia fizica e cea mai importanta. Uita-te in istoricul meu, iar intr-unul dintre raspunsurile pe care le-am dat ieri, vei gasi o lista cu multe cupluri de celebritati. Ar trebui sa-ti faci o idee de acolo despre felul cum gandesc barbatii...asta daca nu ma crezi pe mine pe cuvant.winking

| Emma30555 a răspuns (pentru wildthing):

Și atunci cum de ăștia tineri se îndrăgostesc de aia maturi? Înseamnă că aia maturi arata bine sau asa ii vad persoanele tinere. Am vorbit la general fiindcă exista cupluri în care femeia e mai mare, nu doar invers. Deci e valabil pentru ambele sexe sa nu crezi ca doar bărbații se uita la tinere, și invers se întâmplă

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acel termen "nepopular" spune totul. Și chiar dacă nu e el interlopul, tot e clică acolo. Și ăla tot prinde.
Cred că știe toată lumea cum se prind fetele pentru munci peste hotare.
Cele nepopulare, cele care par abătute, sărace și merg cu căștile pe cap, cele care nu au familie, le urmăresc, aplică metoda super cunoscută "Loverboy" și s-au dus dracu.
Deci din toate întrebările tale, care mă fascinează sincer, chiar și alea care cumva simt că mă regăsesc în ele, tot sunt mai faine decât întrebarea asta. sad Dar specific că e foarte bine că ai pus-o, poate o citesc și fetișcanele astea care ar trebui să aibă mai multă precauție în fața bărbățeilor ăstora care le ademenesc cu "bobo". Oricum acum nu mai e ca pe timpuri să nu știm, fetele chiar și cele micuțe au acces la informație, plus că la câte s-au întâmplat și multe s-au povestit și deci ele au niște informații, la care noi acum 10, 15 ani nu aveam acces așa de ușor și poate nici nu le știam. Dar cum spuneam, tocmai de aceea "se trage" la cele mai sărace, deoarece acolo se așteaptă ca ele să fie mai "necunoscătoare".

Răspuns utilizator avertizat
| troleibuz a răspuns:

Trebuie sa ai stima de sine sub genunchiul broastei ca sa iti pese ce aprecieri face ultima speta de om cu privire la caracterul tau.

| thankunext a răspuns:

Nu e sincer, te racoleaza.
Nu e interlop dar are prieteni interlopi... esti naiva