De cand a devenit un scambag ca Justin Bieber sensibil si frumos? Atata aroganta si prostie in cineva nu am intalnit!
S-a facut de rusine de prea multe ori ca sa-l mai ia cineva in seama.
Ma rog, cu exceptia fetitelor de 8-12 ani, nimeni altcineva nu-l mai baga in seama.
Stiai ca in Anglia majoritatea datelor de 20-30 de ani is fane JB?
Prin Australia nu-l iubeste nimeni, s-a facut deja de 2ori de rusine pe posturile nationale australiene, chiar in direct si s-a dovedit ca este un scambag!
In ce priveste fani JB sunt doar copile de 12-16 ani, nu cei de 20-30 de ani!
Justin Bieber e feminin in proportie de 80%. Nu e cel mai fericit exemplu.
Ideea de barbat feminin mie nu imi surade. Mai degraba sensibil.
Ai vrea tu sa fi Bieber
Nu, draga mea, chiar nu as vrea. Țeapă!
Nu,e extraterestru
Credeam ca-i destul de evident ca ziceam ca-i copil/baiat, si nu barbat.
Barbatul nu trebuie sa fie frumos, are gene bune, bravo lui, dar nu sa incerci s-o iei la vale cu metrosexualitatea ca e atat de feminina incat mi se face sila c-arata toti ca niste p***e si au ras fals si blugii ai stramti pe ei, doamne, generatia Facebook. Daca ai vazut 300 sau orice film de razboi, Leonidas e barbat in adevaratul sens al cuvantului.
Che Guevara, Reagan, Dean Martin, Sergiu Nicolaescu, Malcolm X, Churchill etc.Astia-s barbati si chiar daca sunt din medii diferite au in comun mai multe decat crezi.
``vlugii ai stramti pe ei``.)) Esti patetic, sincer. Daca mie imi place un anumit stil inseamna ca sunt pi***? tu ce ai enumerat pe acolo sunt oamenii cunoscuti, si sa fim seriois de exemplu Dean Martin ti se pare un model de barbat?