| chiftelutacrocanta a întrebat:

Un barbat frumos in ochii unei femei este acela care e si un pic feminin si sensibil din punct de vedere fizic si moral cum e Justin Bieber de exemplu?

16 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De cand a devenit un scambag ca Justin Bieber sensibil si frumos? Atata aroganta si prostie in cineva nu am intalnit!
S-a facut de rusine de prea multe ori ca sa-l mai ia cineva in seama.
Ma rog, cu exceptia fetitelor de 8-12 ani, nimeni altcineva nu-l mai baga in seama.

| AlexandraBiebs41683 a răspuns (pentru Violleta2022):

Stiai ca in Anglia majoritatea datelor de 20-30 de ani is fane JB?

| Violleta2022 a răspuns (pentru AlexandraBiebs41683):

Prin Australia nu-l iubeste nimeni, s-a facut deja de 2ori de rusine pe posturile nationale australiene, chiar in direct si s-a dovedit ca este un scambag!
In ce priveste fani JB sunt doar copile de 12-16 ani, nu cei de 20-30 de ani!

| GoldenZenith a răspuns:

Justin Bieber e feminin in proportie de 80%. Nu e cel mai fericit exemplu.
Ideea de barbat feminin mie nu imi surade. Mai degraba sensibil.

| AlexandraBiebs41683 a răspuns (pentru GoldenZenith):

Ai vrea tu sa fi Bieber

| GoldenZenith a răspuns (pentru AlexandraBiebs41683):

Nu, draga mea, chiar nu as vrea. Țeapă!

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Fiecare are gusturile si parerile lui proprii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare are idealuri diferite de frumusete, atat fizice cat si morale, nu-si au rost generalizarile astea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber? Ăla e un produs comercial!

| 393Dan a răspuns:

Justin Bieber e barbat? x]

| AlexandraBiebs41683 a răspuns (pentru 393Dan):

Nu,e extraterestru straight face

| 393Dan a răspuns (pentru AlexandraBiebs41683):

Credeam ca-i destul de evident ca ziceam ca-i copil/baiat, si nu barbat.

| DavidoffUser a răspuns:

Barbatul nu trebuie sa fie frumos, are gene bune, bravo lui, dar nu sa incerci s-o iei la vale cu metrosexualitatea ca e atat de feminina incat mi se face sila c-arata toti ca niste p***e si au ras fals si blugii ai stramti pe ei, doamne, generatia Facebook. Daca ai vazut 300 sau orice film de razboi, Leonidas e barbat in adevaratul sens al cuvantului.
Che Guevara, Reagan, Dean Martin, Sergiu Nicolaescu, Malcolm X, Churchill etc.Astia-s barbati si chiar daca sunt din medii diferite au in comun mai multe decat crezi.

| AssoX a răspuns (pentru DavidoffUser):

``vlugii ai stramti pe ei``.laughing)) Esti patetic, sincer. Daca mie imi place un anumit stil inseamna ca sunt pi***? tu ce ai enumerat pe acolo sunt oamenii cunoscuti, si sa fim seriois de exemplu Dean Martin ti se pare un model de barbat?

| Muj_Raúl_1994 a răspuns:

Depinde de gustul fiecărei femei laughing