Mie oricum nu imi plac cainii, si cu atat mai putin cei rosii
Deci aleg pisicul pentru ca e jucaus, agil, amuzant si adorabil
O pisica.De ce? Pentru ca sunt mult mai inteligente decat cainii. Un caine, cum il scarpini un pic pe burta, cum se intoarce cu picioarele in sus, chiar daca esti strain si nu te cunoaste.In schimb, este mult mai dificil sa castigi afectiunea si increderea unei pisici.Sunt mai selective. Dar o data ce i-ai castigat inima, iti devine cea mai bune prietena.
Pisica - deoarece sunt animale cu personalitate puternica.
Cum vad cainii si pisicile raportul lor cu oamenii.
Cainele spune : oamenii ma tin la adapost, imi dau sa mananc; inseamna ca sunt zei.
Pisica : oamenii ma hranesc, imi ofera adapost, au grija de mine; cred ca sunt o zeita.
Pisica-nu o scoti la plimbare, este mult mai curata decat un caine, mai dragalasa si deloc baloasa.Sunt animale misterioase si elegante.
Caine:X:X:X.pentru ca sunt mult mai dragastosi, prietenosi, iubitori, jucausi etc. uite si un ex:azi cand am iesit de la scl o venit un caine de pe strada(maidanez). so plinbat pe langa mine pana cand l-am cehmat si l-am mangaiat pe bot sapoi tot vroia sa se joace si s-a ridicat si in 2 labe mo si murdarit un pic da nu conteaza. o fost un caine super. mie nu mi-e frica de ei. ii iubesc:X. dar numi plac cei agresivi (pitbul rodwiler dobrman sau cesh eu ce). sau ciobanestii si aia imi plac. dar din pacate stau la bloc si nu pot sa-l iau. nu stiu cate pisici ar face asa. fug ca naiba...nu sunt nici atat de afective. eventual mai si se da la tine...
Un caine deoarece este cel mai bun animal de companie care nu astepta sa ii dai ce ai mai buna el isi doreste sa il iubesti si sa ai grija de el.
Si una si alta. Pisica e adorabila si un animal de companie.Cainele e prietenul omului.
Caine -e cel mai bun prieten al omului sunt activi, dragastosi si stiu sa-ti arate iubirea lor pentru tinesi pisicile imi plac dar un pic mai putin, aici depinde si de om, de caracterul lui