Timpul e un maestru de ceremonii care ne aduce mereu acolo unde se cuvine să fim, avansăm, ne oprim şi dăm înapoi la ordinele lui, greşeala noastră e că ne închipuim că-l putem trage pe sfoară.
Adevăratul timp este un punct care se numeşte "acum", înţepat de o infinitate de drepte care se numesc alegeri în viaţă.
Timpul este moneda vieţii tale. Este singura monedă pe care o ai şi numai tu poţi hotărî cum o vei cheltui. Fii atent ca nu cumva să-i laşi pe alţii s-o cheltuie pentru tine.
Da' totusi ce aveti cu mine si de unde atata ura pentru mine fara motiv? Ai vazut de cand ai pus intrebarea, ca raspunsul meu era cel mai amplu si frumos, fara sa ma laud, dar asa e, n-ai putut sa dai atunci funda nimanui pentru ca era prea evident ca mie trebuia si pur si simplu nu ai vrut sa imi dai mie funda. Esti misogin? Apoi cand ti-am trimis mesajul sa te atentionez ca ma gandeam ca ai uitat de intrebarea aia si eu meritam funda aia, ai gasit un pretext ca sa nu-mi dai mie funda si sa poti s-o dai altcuiva. Nu inteleg. Ce ai cu mine? Ai vazut ca eu am raspuns cel mai fain si totusi nu ai fost in stare sa-mi premiezi raspunsul. Nu inteleg de unde atata ura pur si simplu! Sa stie toti ce fel de om esti si cica eu am ura-n suflet cand voi deja ati inceput sa ma urati. Penibil!
Nu-i vb ca nu ti-au placut citatele mele, e vb ca ai dat funda dupa ce ti-am dat mesaj, nu imediat dupa ce ai vazut citatele. Nu ma agit, mi se rupe de funde, am facut misto. Oricum mi s-a parut cam penibil. Si nu sunt citatele mele, am dat copy paste la intamplare de pe net, nu ca mi-ar place mie in mod deosebit. Pa-pa
Am spus ca dau funda pentru cel mai frumos citat si mie imi place al lui tartorul mai mult decat citatele tale si oricum nu vad sensu te agiti atat pentru o funda siteul asta ii facut sa ajuti oamenii dezinteresat nu sa te agiti pentru o funda ...scz da tartorul a scris un citat mai frumos