| crinutza_1923 a întrebat:

Un coleg de clasa se uita foarte insistent la mine la ore[aproape tot timpul intoarce capul spre mine si se uita asa pana vede ca intorc eu privirea spre el, si atunci intoarce capul, parca nu are curajul sa ne privim ochi in ochi. angry]as crede ca ma place, dar in pauze nu prea imi da atentie, ca celorlalte colege[toate] pe care le tachineaza.credeti ca este timid cu mine, atata timp cat doar mie nu imi acorda atentie, dar la ore ma soarbe din priviri?

PS.si eu il plac :X

4 răspunsuri:
| Andrei1496 a răspuns:

Eu cred ca in pauze nu vrea sa se dea de gol(in caz ca te-ar placea)
eu ti-as recomanda sa vorbiti o data unul cu celalalt(numa sa fiti singuri) si sa afli de ce "te soarbe din priviri" in timpu orelor

| Sweets a răspuns:

Eu sincer cred ca te place si in pauze ori nu vrea sa fie direct pentru ca se teme sa il respingi ori pentru ca este timidbig grin
Cred ca ar trebui sa faci tu primul pas dace el nu vrea...

| zerozero a răspuns:

Era cat pe ce sa cred ca esti fata la care ma uit eu in timpul orelor big grin Cu siguranta te place pentru ca si eu fac acelasi lucru ca si el...

| HBK a răspuns:

E normal ca in pauza tu sa nu fii in atentia lui, tocmai pentru ca la tine are o retinere si nu te poate tachina in voie si fara stres cum face cu restul colegelor. E un tip mai timid, nu ai de ce sa-l condamni.va trebui si tu sa-i dai de inteles si poate se infirima ceva frumos intre voi.