Eu am gasit o rezolvare la problema asta.Ii prindem si le dam drumu' intr-un poligon sa se antreneze lunetistii.E o tinta in miscare, face chestii imprevizibila si au o marime redusa.Numai bine!
Nu gasesc o a doua intrebare...
Eu nu inteleg din ce context ai scos afirmatia "daca ai fi credincios/religios, stiai deja de ce te ataca"...
Cainii aia nu i-ar fi atacat pe copii, daca ar fi fost hraniti corespunzator intr-un adapost. Doar sunt animale. Daca nu-i hranesc oamenii, isi cauta singuri de mancare. Si mi se pare normal, oricat de morbid ar suna asta.
Iar bunica are si ea o parte din vina. Nu spun ca trebuia sa-i supravegheze incontinuu, dar macar sa le spuna sa se joace in apropierea ei. Si cine naiba i-a pus sa intre pe o proprietate privata?!
Eu pun viața omului pe ultimul loc, din toate ființele.
Oricum, dacă urli ca gibonul pe net cât de mult urăști tu câinii nu rezolvi nimic, știi asta, nu?
Pai daca e asa, atunci, ce te opreste s-o faci pe maica-ta sa te pupe rece in capelă?
Aici nu ma bag
Dar de exemplu varu meu e nepăsător ca mor copii inocenți devorati de maidanezi
Mi-a zis odată ca dacă vede pe strada un cap de copil rămășițele lui ce a fost devorat de maidanezi lar lua la suturi ca pe minge de football
Știu ca e macabru dar asta a spus
Eu sincer am rămas cu ochii mari dar am tăcut