Poi vad ca sa inghiesuit multa lume ca sa raspunda la intrebarea asta, deci ma bag si eu...Ori ai incercat sa faci un status de mess ori vrei sa iti zicem tema la romana.Daca vrei sa iasa un status adauga si uh de la vesnicie sa continui cu "o a doua sansa pentru crin de a iubi din nou, si din nou, shhi din nou..." sau daca vrei tema la romana:" e o compunere draguta". Parerea meah sper ca am fost de folos. oricum cred ca o sa fiu singura care iti raspunde.:*deci Funda?
¤Blanky,nu ai înţeles la ce mă refer. Şi nu ştiu dacă cineva va înţelege. Nu cred că vor mai răspunde alţi oameni la întrebare.
Deci stau in fata monitorului de 25 de min si nimic.zi odata despre ce e vorba.
Deci cand a rasarit soarele petala se ia si se pune la loc langa celelalte petale ale crinului? nu cred ca am mai vazut asa ceva dar...luand-o metaforic...as zice ca vorbesti despre momentele in care esti trista iar cand soarele rasare devii iar fericita.iar cand vine iarna cazi in depresie.
p.s:nu te astepta sa primesti doar raspunsul corect de la toti, deoarece fiecare interpreteaza altfel.
Crinul-TU
Vantul-Persoana iubita
Sa zicem ca asa zisul,,vant'' te dezamageste si o parte din tine dispare... Apoi ai aflat ceva bun,care te inveseleste,si exact cand uiti totul rau, revine iar, dar dureaza pentru vescnicie si nu mai poti scapa de el. Apropo cred ca e foarte frumos ce ai scris...App mai iesi si tu pe afara.