Some things look better, B, just passing through. And it's no sacrifice.
https://pastebin.com/ya3Fb4VU
It couldn't have been any
Different than it was
And you're wrapped in my memory like chains
Like an old fashioned movie and I'll never forget your part
https://pastebin.com/eW1h7whU
Feelings come and go again
Trapped inside this spider web
Won't you let me, won't you let me through?
Don't regret me
https://pastebin.com/w3ndYGR3
Nu, eu nu cred in right person, wrong time. Adica poate sa nu fie un moment tocmai oportun, dar daca nu reusesti in niciun fel sa faci lucrurile sa mearga … probabil nu au fost menite sa fie asa.
Sunt destul de sigura ca alea au fost cuvintele tale. Ma indoiesc ca mi-am imaginat.
A insemnat ca daca ai gasit o persoana despre care crezi ca e perfecta ar trebui sa nu renunti atat de usor la ea. Sau cel putin mai intai sa incerci sa fii cu ea si dupa sa renunti.
Da, chiar cred. Si nici eu nu am fost persoana potrivita pentru ei.
Cel putin nu cred in zodii. Apropo, si eu sunt gemeni.
Imi amintesc bine.
Macar zi mi ce am mai facut de data asta
Imi zici chestii pe care n-ar trebui sa mi le zici mie.
Scuza-ma, dar nu ti-as mai fi zis nimic daca nu spuneai tu ceva despre asta.
Si singurele motive pentru care am spus ceva despre asta prima data au fost contextul in care ma aflam si faptul ca mi-a amintit de tine. Minus absurdul in cazul meu.
Nu m-as fi gandit niciodata ca o sa devii geloasa.
Nu mai am porumbei.
Nu cred. Cand zbori cu avionul ti se pare ca esti in control?
Haide, chiar nu crezi ca ar fi interesant? Eu da. Am o programare in seara asta la 18. Daca vrei iti spun cum a fost si poate te conving si pe tine sa incerci.
Daca o sa continui sa respingi pe toata lumea, n-o a ai niciodata asa ceva.
Nu, si nici cand la volan e altcineva nu sunt in control, dar nu e acelasi lucru.
Nu, nu ar fi interesant. Probabil n-as rezista mai mult de 5 minute. Si nu-mi plac spatiile mici si inchise.
Nu resping pe toata lumea.
Cum nu e acelasi lucru?
Da... s-a intamplat doar sa nu fie nimeni suficient de bun pentru tine pana acum.
Nu e. Nu stiu cum poti compara tu zburatul cu avionul cu plutitul intr-o chestie minuscula pe intuneric si in liniste.
Sau poate e invers si nu sunt eu suficienta de buna.
Mi-ai zis ca problema e lipsa controlului si de asta am comparat. Dar evident nu e vorba despre asta sau doar despre asta si daca e si despre asta, clar nu e principala problema. Fii sincera si spune ca ti-e frica in loc sa vii cu motive din astea smechere ca "n-o sa fiu in control".
Spune-mi ce inseamna "potrivit" pentru tine.
Mi-e frica din cauza ca nu o sa fiu in control. Mai sincera de atat nu pot sa fiu.
Nu stiu.
Bine. Hai, sterge-ti contul.
Incerc.
Si eu te iubesc. Ramai aici.
Nu.
De ce ai mai venit?
Degeaba
Sigur ca nu ai nevoie de ajutor... Ti-ar fi placut noul film alba ca zapada care trebuia sa apara anul asta.
Nu mi-ar fi placut.
Ma mir
Nu ai de ce
Cum sa nu am?
Nu vreau mereu sa fiu independenta.
Atunci nu fii ca alba ca zapada si gaseste-ti printul inainte sa...
Si nu te imprieteni cu oameni cu nanism.
Doar nu am sa incep sa merg la vanatoare de printi…N-are decat sa ma gaseasca el.
Bine, n-am sa ma imprietenesc cu oameni cu nanism.
Credeam ca iti place sa fii impotriva normelor... Si pe unde ar putea sa te gaseasca?
Imi place, dar exista o limita.
Nu are cum sa fie buna.
Stai aici.
Atunci gaseste-ti pe cineva sa-ti tina companie ca sa fie mai buna.
Te-am gasit pe tine.
Ma refeream la cineva care sa-ti tina companie fizic.
Nu vreau pe oricine.
Sunt sigura ca ai de unde alege.
Nu-ti sta in fire sa fii pozitiva.
A fost atat de rau zilele astea?
Sunt realista, nu pozitiva.
Nu conteaza cum a fost
Ba da. Ce altceva sa conteze?
Nu e cam tarziu sa fii treaz?
Ba da.
Culca-te.
Nu pleca, bonita.
Noapte buna.
Noapte buna si tie.
Nici acum "la trecut".
Sper sa mai fii si maine.
Deci?
Nu esti rea. Esti absurda.
"dar nici nu inseamna ca e ceva de bine" - de ce zici asta?
Care punct?
Bine, sunt cum vrei tu.
Ca sunt absurda.
Punctul in care m-as atasa.
Esti cea mai buna, cea mai frumoasa si cea mai destepata. Chiar daca n-ai niciodata dreptate.
Te-ai atasat deja.
Aha, da, ce dragut esti, cu siguranta asa sunt.
Am mereu dreptate.
Nu m-am atasat.
Si eu te iubesc.
Numai atunci cand te contrazici cu pisica.
Gura ta spune ceva, dar mainile tale cu totul altceva.
Deja e a 2-a oara cand imi spui asta…opreste-te.
Important e ce spun, nu ce crezi tu ca gandesc de fapt.
Sunt doar cuvinte...
Habar n-am ce gandesti si incerc sa ma abtin sa fac presupuneri. Dar ce faci tu cu siguranta nu se pupa cu ce spui.
"Deja e a 2-a oara cand imi spui asta"
Le-ai numarat...
Nu sunt doar cuvinte…de fapt, probabil ca pentru tine sunt.
Da, dar am stabilit deja ca ma comport ca o adolescenta de 17 ani, nu-i asa? Deci e normal ca ce spun sa nu se pupe cu ce fac.
Am o memorie buna.
Nu? Dar ce sunt?
Mmm bine asa e. Imi dau dreptate.
Stii sa numeri pana la 2... nu te mai lauda.
Ba nu suna. Si sa ramai aici.
Mi-a trecut demult ora de culcare. Noapte buna.
Esti ca un copil…
Cine zice, ala e.
Da, dar la mine ai stabilit asta deja…
Astazi e ziua?
Sper
Spune i ca te ai razgandit
Dar nu m-am razgandit.
Si tu esti... ne potrivim.
Stiu.
Atunci ramai.
Nu mai insista
Trebuie. Nu are nicio logica.
Asta e.
Stiu. Dispari odata.
Bine.
Ramai... stiu ca si tu vrei.
E irelevant
E tot ce conteaza.
E factorul decisiv
Nu e
Eu totusi NU inteleg de ce ne preocupa ceea ce patesc cei din alte tari! Cu ce te ajuta sa stii care este cauza si Karma, care SIGUR exista, acelor persoane? De ce oare NU ne preocupa problemele noastre ne-rezolvate? Iti recomand si tie ceea ce am mai recomandat cuiva pe aici!
Ascult-o pe Edith Kadar, pe You Tube. Apoi mai revino la noi.
In this situation, the ethical considerations are complex. On one hand, the intended fathers have a right to make decisions regarding their child's future, including concerns about the potential health risks and lifelong medical needs of a prematurely born baby. On the other hand, the surrogate mother's desire to save the baby's life and the possibility of adoption presents a morally challenging scenario.
Many would argue that prioritizing the life of the unborn child, especially when a willing adoptive family is available, is the more compassionate choice. The intended fathers' refusal to allow life-saving measures or consider adoption could be viewed as a decision that lacks empathy for both the surrogate and the unborn child.
If you are seeking surrogacy services and compassionate care throughout the process, visit our website: https://fertilitycentresiliguri.com/surrogacy-cost-in-kazakhstan/ for more information.
MadaAwwr întreabă: