| Cracaaaaaaaaaaaan a întrebat:

Un om cunoscut de mine a vrut sa impresioneze o fata care iubeste cainii si a adoptat 2 cei doi au facut pui si tot asa acum are 16 caini intr-un apartament de 2 camere si nu pot sa va descriu cat de nelocuibila a devenit casa aia e rahat in peste tot si galagie miroase oriibil IRONIC pana si fata iubitoare de caini cand a auzit a zis ca e prea exagerat si cainii aia NU AU VIATA
intrebarile mele:
1 ce boli poti sa faci daca traiesti in rahat de caine si bolile alea se transmit de la om la om?
2 cum sa il conving sa ii dea naibii
3 credeti ca ar putea sa intre mirosul ala in el si sa il poarte peste tot intr-o zi am simtit si i-am zis oare poate sa ramana permanent?

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

3. Nu.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

1. Tot felul de paraziti intestinali
2. Poti lua legatura cu o asociatie direct, sa salveze cainii din conditiile alea
3. Mirosul ramane in haine si par. Daca scapa de caini, de rahati si spala tot, nu va mai avea mirosul ala. Trebuie zugravita locuinta.
4. Daca nu era prost, steriliza cei doi caini adoptati initial.

| flaviusvampirdeiasi a răspuns:

1. Nu stiu exact dar orice boala se face in rahat fie ca e de caine fie de om fie de pisica fie de elefant
2. Astefl de oameni obsedati si bolnavi la bibilica nu pot fi opriti. Posibil va muri din cauza acelor potai pentru ca natura elimina verigile slabe
3. Nu dar cine stie poate face el o performanta. Adica uitate la drogati