anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un om puternic plange? E semn de slabiciune sa plangi de fata cu alte persoane?

15 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Oricine poate plânge și e un lucru absolut normal.e o emoție normala și un proces natural al corpului,e îngrijorător când nu poți să plângi,findca orice om normal a plâns macar de câteva ori în viața asta când s-au simțit prea triști.un om puternic care are sentimente și empatie,e normal sa plânga daca are motive,plânsul nu arată că ești slab, ci doar că uneori suferi, ești trist, îți descarci-of-ul și suferința, e mai rău dacă o tii in tine și nu plângi..asta îți poate zice orice psiholog,de părerile oamenilor care despre faptul că tu plângi și ești slab și nu știu cum,nu trebuie sa îți pese,unii oricum sunt răutăcioși și cataloghează eronat și negativ plânsul,dar asta tine doar de cultura,caracterul și educația persoanei dar în mod categoric daca plângi nu înseamnă că ești slab,ci ca ai și tu un suflet sau sentimente.
Plânsul e o emoție normala,firească,naturala a omului iar suferința,tristețea interioara trebuie descărcată prin plâns atunci când e prea multa și intensa,până și animalele plâng,câinii,pisicile chiar și leii,tigrii(atunci când sunt răniți sau respinși), nu ai observat niciodată un câine care plânge de durere?(sau schelălăie )
Nu e nicio rușine, absolut niciuna să îți exprimi sentimentele, altfel devii inchis in tine, inhibat.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Plange plange.

Asta pe scurt. Pe lung? Nu exista o regula. Un om care plange poate zice ca este ok, unul care nu, o sa zica ca nu este ok.

Eu, in functie de tot ce am invatat pana acum, in functie de experientele traite si de persoanele intalnite, pot sa spun ca este ok sa plangi si este dovada de om, in primul rand. Nu puternic, nu slab. Doar oamenii plang. Si probabil nu o sa imi schimb parerea de acum incolo.
Nu imi este deloc rusine sa zic ca si eu o fac big grin

Plansul ajuta, sa te descarci, sa te eliberezi si sa scapi dintr-o suferinta.

Astept si parerea celorlalti.

Pana atunci, iti urez o seara frumoasa ^_^

| anonim_4396 explică (pentru DoarBogdan):

Bai nene tu la orice întrebare dai cate un răspuns exact că de pe revista laughing nu credeam că există timișoreni așa de Smart. sper sa fi ales userul anului că meriți ar fi o mare nedreptate.

| DoarBogdan a răspuns (pentru anonim_4396):

De origini, nu sunt din tm, aici m-a adus vantul numai big grin

Dreptate, nedreptate... se intampla peste tot. Totul este o linie continua, iar dreptatea in acest caz, este mai mult subiectiva. Dar ma bucur sa aud asta, chiar apreciez si iti multumesc frumos ^_^

Da,este subiectivă dar eu nu as vedea pe altcineva de regulă rar gresesesc.a deci vântul am înțeles, pai e bine că te a adus vântul aici că nu prea avem minți așa luminate.

Multumesc de sustinere, inca odata.

Dar revenind la tine, sper ca te simti mai bine acum big grin

Da, dar să știi că încă nu mi-am tras măseaua rolling on the floor da nici nu mă mai doare sa că am timp sa o scot.da mă simt mai ok mersi Man.

Cu drag happy

| Celcestietot a răspuns:

Oamenii puternici pot actiona dupa cum vor ei, indiferent daca sunt de fata cu alte persoane sau nu.

| Sofer a răspuns:

Oarecum o slăbiciune. Dar nu.

| CostinAlamariu a răspuns:

N-as zice neaparat ca e semn de slabiciune dar un barbat demn de el ar trebui sa se retraga undeva intr-o baie sau undeva privat daca simte nevoia sa planga.

Sunt persoane care cred ca barbatii n-ar trebui sa planga niciodata si altii care cred ca e total ok pentru barbati sa planga.

Eu sunt cumva între.
E ok sa plangi ca barbat cat timp e secretul tau si nu te vede nimeni.

| siriusblack98 a răspuns:

1. Mai plange si el odata la ceva timp intr-un colt intunecat al camerei cand se strang foarte multe.
2. Depinde. Poate chiar nu s-a mai putut abtine si momentul a fost de asa natura incat nu era singur.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In foarte putine situatii.Da.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e o slabiciune sa plangi. E o slabiciune sa fii un om plangacios. Indiferent de sex. Si eu mai plang, dar nu contotizez, nu ma simt slab, pentru ca se intampla rar si de obicei e destul de justificat(mai des de durere confused). Dar daca plangi zi de zi din orice maruntiș sau chiar fata motiv, in acest caz poate fi o slabiciune. Deoarece nu stii sa iti manageriezi sentimentele si sa reactionezi. Uneori plansul te ajuta sa te eliberezi, dar alteori ai o problema spre rezolvarea careia trebuie sa lucrezi, iar tu plangi de stres dau de frica. In acest plansul nu te ajuta cu nimic, doar pierzi timpul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu in ultima vreme am plâns cam des dar o fac discret sa nu fiu văzut. Se pare că muzica mă face să fiu mai vulnerabil

Întrebări similare