Sincer, bunicul meu nu a lucrat la birou. A lucrat în construcții ca zidar și dulgher. Da, putea să muncească.
Bună ziua! Bunicul meu are schizofrenie și cu medicamentație se comportă aproape normal. Chestia este că dacă nu ia o zi medicamentele prescrise de psihiatru începe să se vadă în comportamentul lui. Cu vizite regulate la medic și tratament urmat cu strictețe se poate duce o viață lungă și aproape normală. Nu chiar o viață ca a unei persoane fără această boală dar asemănătoare.
Pai si gen mai are simptome frecvent? a putut lucra la job?
Pai si dupa cat timp si-au facut efectele?
Are din nefericire și s-au agravat în timp și a avut nevoie de internări uneori și să îi fie schimbat tratamentul, dar cu ajutorul bunicii mele a reușit să muncească și cu multă susținere din partea familiei. Nu a fost de unul singur asta e ideea. Da, dar a avut și perioade când nu își lua tratamentul și nu putea să se concentreze la job. Și a fost și dat afară de câteva ori...dar tratamentul și susținerea familiei sunt cele mai importante. Cât timp și-a luat medicamentele a fost bine.
Schizofrenia este o boală care necesită tratament pe viață. Medicamentele ating eficiența maximă în câteva săptămâni( o lună-o lună jumătate). Dar așa din primele zile încep să se amelioreze stările. Pentru informații sigure întrebați pe un forum medical sau cel mai bine întrebați un psihiatru. Vedeți că tratamentul creează stări de somnolență, dar vă zic eu că fără nu se poate trăi normal.
Pai si putea sa lucreze la job? ce job avea?
Dar pentru atacurile de panica ce se da? Și 2. Am văzut că sunt ședințe de hipnoza la pachet gen 15 ședințe * 400 lei ce se întâmplă la final?
Sincer, bunicul meu nu a lucrat la birou. A lucrat în construcții ca zidar și dulgher. Da, putea să muncească.