| pumpkinky a întrebat:

Un patron care habar nu are sa fie patron si se asteapta de la angajati sa-i dea si lui din ciubuc cum sa reactionez?
Domnul e la bucatarie,el gateste,el e patronul totodata si noi suntem slugile (ospatarii) care ii serveste preparatele si cu tupeu ne scoate ochii ca noi nu contribuim cu nimic la,,bucatarie laughing cu niciun leu.
Ce faci ca angajat in cazul asta? Desi la prima intalnire, inainte de angajare a mentionat clar ca ciubucul e al nostru si nu il intereseaza, dar acum e total altfel situatia.
Ce si cum ati proceda voi?

2 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Eu i-aș spune în față să își caute pe altcineva care să îi suporte figurile de patrol de doi lei.

| gogu220 a răspuns:

Când zice că nu contribuiţi cu nimic la bucătărie i-aş da bonul cu care a plătit clientul şi i-aş spune că toţi acei bani intră în contul bucătarului. Ca să nu mai spunem cât costă două ouă şi cât ia el pe o porţie.