| lifesabiach a întrebat:

Un prieten zice ca il dezgusta obezii cand ii vede cum influleca cu priviri de salbatici abia respirand intre inghitituri si zice ca asta nu e fatfobie, e ceva normal. Ce parere aveti?

4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Un primul rand, nu toți oameni obezi, mănâncă în halul ala. Poate sa fie o persoana supraponderala manancand mult dar intr-un mod ne scârbos.Sau chiar o persoana supraponderala, pe baza problemelor de sănătate.

În primul rand nu știu de ce suferă prietenul tău, dar știu ca nu e obligat sa stea cu persoane supraponderale dacă nu le agreaza.

| CostinAlamariu a răspuns:

Nu exista fatfobie. Vă implor nu mai importați termeni din engleză în română.

Să simți dezgust pentru un act anormal și nesănătos este complet normal. În momentul în care înfuleci abia respirand mancarea nici nu mai poți fi numit om.

| AdioTPU a răspuns:

Ha, dar el de ce se uita la ei când mănâncă așa? Nu poate privi în altă parte?

| 199onur7 a răspuns:

Pai are dreptate cu Adevărat 10000% e normal sa fi gras da nu sa ajungi sa cântărește ca un porc si să-ți dai duhul afară nu-i normal sa fi obez. Nu știu daca exista chiar fatfobie da suna de ar exista asa ceva eu cand vad oamenii grași sau obezi gras sunt si eu era chiar si obez eram am poze tile pot arăta daca ai watap da nu am nimic cu ei chiar azi am vazut mcdonalsul era plini cu oamenii grasi si obezi chiar eu m-am dus cu bicicleta sami iai apa ca sunt magzine inchise peste tot azi ca este Duminică si erau numai oamenii grasi da nu am ras de ei sau sa ma deranjeze intr-un fel am loat apa si am ieșit