1.Un zece cu felicitari,pentru cat a reusita sa ii tufa pe toti, indiferent de ce parte erau, in intreaga-i cariera, de la navele incendiate la Brest, pan' la Stolo si Arafat.
2.Hai sa zicem un 8, pentru ca...sa nu uitam : Spiritul e mai puternic decat Materia!
3. Zece cu felicitari.Inainte aveam poporul Ceausescu Romania, acum avem poporul Dan Diaconescu, produsul lui cel mai hazliu.Mai hazliu decat Elodia, Luis Lazarus sau baba aia care se invartea prin studio, de zici ca fusese in tripoteca.
4.Un sase, pentru ca e o personalitate tristuta si grav irosita.
5.Ii tufe si el bine pe astia din tara, dar cu straini nu prea ii iese.Hai,un patru cu indulgenta.
6.N-as tufe-o.Asta ma face outsider.O cordeluta oportunista din Moldova.Da, taranilor, Buzau e din Moldova, la orice ora din zi si noapte.Hai,un 6 ca se pricepe la absorbtie.
7.Un doi.Statea prin vara cu puciu'-n gura.Pai,e frumos asa, dom'le? Nu-mi place zambetul lui, e nenatural si terifiant.
9.Penal,patru!
10.Cine are noroc are,shalalalala, pune piatra si rasare! Un opt, pentru ca nu le are cu anti-europenismele si anti-americanismele, sunt naive, nedocumentate si-l faca sa para penibil.
Chiar i-ai dat un 8 lu' Becali?
Chiar n-ai observat sarcasmul din intregul meu raspuns? Zi tu ca nu ti-ar place sa-ti cladesti averea pe invarteli care mai de care si sa te doara-n pix.Becali reprezinta, prin ce e el, vreo 80% din romani.Cum Nica era copil universal, George Becali, onorabil domn, e romanul universal.
De fapt, tie nu-ti plac banii.Right...
N-am citit întregul răspuns, m-am oprit la punctul 2 când am văzut cât i-ai dat lu' Becali.
Omul ăla, dacă nu avea atât de mulţi bani, acum nu mai era cunoscut pentru ceea ce este, era un fel de Nicuşor de la Brăila al youtube-ului.
Da, mulţi români ar vrea să fie în locul lui. Adică, se uită la el şi-şi văd propria persoană doar că cu mulţi bani. Dar, mulţi români sunt nişte idioţi cu bale-n barbă, pupători de moaşte cu care nu pot sta de vorbă mai mult de 5 minute fără să-mi vină o poftă sinistră să le tai capul cu un fierăstrău ruginit şi sa-l arunc pe fundul Dunării.
Să înţeleg că tu românului universal i-ai da tot nota 8, pentru că e un Becali fără bani?
Spiritul este mai puternic decat materia culmea ca a avut dreptate la meci...
1. 4.
2. 6- chiar dacă e ţăran, a reuşit să facă ceva.
3. 6.
4. 8- În afară de viaţa politică, a scris şi cărţi, mai rar aşa ceva.
5. 7.
6. 4.
7. 5.
8. 4.
9. 7-8.
Apropo, ai ratat "8".
Sincer,nu mi se pare normal sa dau note celor de mai sus, pentru ca in primul rand nimeni nu merita vreo nota, iar in al doilea rand, ce rost are sa zic nota? pentru ca stiti doar ca toata lumea va da 4 ficearuia, in primul rand pentru ca nu au facut nimic cu tara noastra ♥ Incearca sa intrebi altceva nu politica sau chestii de genul, la intrebari de genul acesta stii clar ce ti se va raspunde Pupici