Motivul penstru care esti gras, este consumul de alimente, aia e tot, tot ce bagi in gura, ATENTIE tot ce bagi in gura te ingrasa, asta daca bagi mai mult decat efort depui.
Maninca tu doara odata pe zi si dupa vii si stam de vorba
Eu inainte mancam 2 mese pe zi, plus ceva fructe, sucuri.Nu eram gras dar 80-85 kg, mi se parea ca am sunci, efort ciuciu, o fredonam ca efort facut.
Dupa s-a intamplat intr-o luna sa maninc doara o masa pe zi si ce crezi? am ajuns la 70 kg, eram tras prin inel
Restu e poveste, sport, vraja marii, diete etc.Consuma atat cat are nevoie organismul tau, NU consuma cat iti cere organismul, ca ala e banditi vrea sa-si faca provizii, sa le depuna in centuri de slanina
Nu existã nici o dietã magicã, este pur si simplu matematicã caloriile care le bagi si cele care le scoti. Dacã metabolismul tãu de mentinere este de 3000kcal si tu consumi 3500-4000kcal cu siguranta o sa te ingrasi indiferent de care alimentatie folosesti.
Daca zici tu, dar te asigur ca nu e asa, sa stii ca 500Kcal din salata nu echivaleaza 500Kcal dintr-o ciocolata. E vorba de nivelul de insulina si ce aliemnte afecteaza cresterea acesteia, in general zaharul si carbohidratii. Dai unui diabetic 100kcal de ciocolata cu zahar, si dai 1000 kcal dintr-un avocado sa zic, sa vezi care ii face rau. Altfel spus, poti sa mananci mai bine unt gol decat zahar, si nu te ingrasi, avand amandoua acelasi nivel de calorii.
Sunt mai multe factori care sunt la mijloc
https://cumfaci.ro/cum-sa-slabesc-trucuri-rapide/