Normal! Un soț trebuie să î si ajute sotia la treburile caznice, mincare, dus gunoiul, el nu trebuie sa astepte ca doar soția lui sa facă totul si el doar să stea cu telecomanda în mînă si să butoneze televizorul, o fii si el obosit de la muncă, nu zuice nimeni că nu, dar el trebuie sa se gîndească că si soția lui este si ea poate m ai obosită decit el, intrucit femeile pe lîngă faptul că au un loc de muncă stresant, si acasă au alt loc de muncă, in bucătărie de facut mîncare, si de îngrijit copii daca are, plus că o femeie pe lîngă faptul că face mîncare, ea spală si rufe si calcă rufe pentru intreaga familie, pregăteste copii pentru scoală, îi ajută la teme, deci ea femeia, sotia este un ajutor de neprețuit si minunat pe care Dumnezeu i l a dăruit bărbatului, dar multi bărbati î si bat joc de ele (de femei) sărăcuțele, în loc să le ajute la treburile gospodăresti, ei le bat si le umilesc. Păcat de ele că rezistă atîtea umilințe si rabdă atîtea înjosiri, ele sunt demne de toată lauda si cinstea.
Acum vreo 10-12 ani, când mama fusese bolnavă, tata se ocupase de mâncare, cu toate că nu mai făcut astea până atunci.
Se pune?
Nu exista chestii feminine si masculine. Fiecare ar trebui sa stim sa ne pricep la cate un pic din toate. Daca ramanem singuri sa nu murim de foame si sa fim in stare sa schimbam un bec.
Da, normal. Sa puna mana sa duca gunoiul, sa spele vase, sa spele rufe, sa faca mancare. Cum nu?
Noh, pai ar trebui macar ceva amarata de mancare sa stie sa faca, nu vorbesc de chestii prea complicate.
De asemenea, sa foloseasca un amarat de aspirator, iar nu cred ca ii mare branza.
Adica... chestiile astea 'feminine' pot si ei sa le faca, au creier, nu sunt retardati, daca vor, pot face orice, mai ales ca au mai multa energie ca noi.
De exemplu tatal meu a invatat-o pe mama sa gateasca.
eu cred ca macar o jumatate de barbati care sunt singuri, stiu a face chestii feminine prin casa pentru ca unii sint nevoiti (daca n-are cine sa aiba grija de ei), pai doar n-au trait numai cu aer pina sa se casatoreasca
insa, cum se mai spune "sotul trebuie educat"