anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un tablou perfect al realitatii indobitocite de azi pusa in versuri de acelasi Ion Zimbru intr-o poezie pe care a postat-o in Viata Libera de azi "Minunea de la etajul trei fara un sfert". M-am gindit ca e de trivia amuzante dar in acelasi timp e si dureros de adevarat.Cititi-o va rog si suneti ca nu-i adevarat.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

happy. Oare ce-ar intelege un neamt din poezia asta? (cred ca degeaba ii traduci...). Realitatea romaneasca e plina de poezie... nationala

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Despre realitatea romaneasca vorbeam si eu.Aia germana cred ca se scrie in alta limba despre care nu pot spune prea multe.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uneori ma gandesc ca, daca reusim sa privim detasat realitatea noastra zilnica, ar trebui sa ne simtim norocosi ca traim in Romania. Pana la urma, nu oriunde poti ajunge la o stare de bine pentru simplul fapt ca azi n-au pus vecinii manele, sau ca azi n-ai calcat in... de caine, sau ca inca nu ti-a disparut presul din fata usii de intrare.
Deci, in Romania ai mai multe sanse sa ai o zi senina!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pana la urma romanii au cele mai multe sanse la micile bucurii ale vietii: azi n-au pus vecinii manele, azi n-am calcat in... de caine, nu mi-a disparut presul de la intrare sau nu m-a injurat nimeni in trafic. Bineinteles, e aproape imposibil sa se intample toate in aceeasi zi, dar totul este sa fii optimist si sa nu ai pretentii prea mari.