| Dan a întrebat:

Un timp ma retrag de pe TPU.ro,mi-a placut sa citesc intrebarile si raspunsurile voastre.

Cum vedeti voi in viitorul apropiat evolutia omenirii?

Eu cred ca ne apropiem de un sfarsit tragic pe plan mondial, clamitati naturale, criza alimentara si financiara cum nu a mai vazut lumea aceasta in care traim. Dumnezeu sa ne ocroteasca pe toti!

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Imi pare rau sa aud aceasta veste, o sa-mi lipsesti.
Sper ca sa, nu-ti "inegresti" sufletul, gandindu-te la criza de pe toate planurile, care s-a abatut asupra omenirii si a noastra, pentru ca nu are rost. Noi nu putem schimba nimic in acest sens, decat direct ceva ce este legat de viata noastra si a celor ce ne sunt dragi.
Incearca sa-ti canalizezi energia spre ceva constructiv si nu te lasa "manipulat" de starea negativa care a cuprins o mare parte din oameni. A nega tot si toate nu este oportun si nu te va ajuta sa-ti tonifiezi sufletul si mai mult te va debusola pentru o vreme.
Esti un am inteligent si sunt convinsa ca iti va fi dor de noi si te vei intoarce cat mai repede pe acest site al prieteniei si gandurilor bune.
Sa fii sanatos si sa ai parte de impliniri, este ceea ce iti doresc si mai ales sa fii fericit cu femeia ce-ti va fi draga.

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dumnezeu ne va scoate din toate impasurile dacă credem în El.
Pa, pa.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu prea roz, dar sa nu fim asa de pesimisti, nu-i dracul atat de negru si sa speram intr-o lume mai buna. La revedere Dan, sanatate si numai bine!

| gabriela a răspuns:

De ce aceasta hotarare? De ce acest ton pesimist? de ce despre sfasit tragic? Cu totii plecam, unii tragic altii absolut normal. Cine se naste trebuie sa si plece. E mai bine sa nu privim prea departe, nu stim cate zile avem. macar pe acelea sa le traim in speranta si optimism. De ceea ce e scris sa vina, oricum nu ne putem feri. Cu Dumnezeu iainte! Mai stai, esti un prieten bun!

| OanaG a răspuns:

Dane, va fi jale si cu asta am spus tot.Noi oamenii de rand o vom duce mai greu, pe cand domnii din parlament rad de necazul oamenilor!

Sa revii curand!

Răspuns utilizator avertizat
| giovana a răspuns:

Numai bine, sanatate si sa ai grija de tine. Sa te intorci!