| Adriana6799nh a întrebat:

Ună.
Din păcate timpul nu îmi va mai permite să merg la sală, o perioadă de cel puțin 6 luni.
Credeți că achizițonarea unor gantere reglabile este o idee bună?
Nu vreau să renunț de tot la sport, în schimb îmi doresc ca măcar să îmi păstrez masa musculară, poate chiar să mai cresc.

3 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Poți să faci și antrenamente mixte cu propria greutate daca îți aloci puțin timp pentru mișcare.
Însă daca îți permiți niste gantere, de ce nu?

| VoidEternal a răspuns:

Recomand p90x3 in astea 3 luni.

Google is your friend.

| ShaOfHatred a răspuns:

Consider că este o idee foarte bună. Ori niște gantere, ori o bară și câteva discuri dacă îți permiți. Astfel, cu ganterele sau cu bara, poți să faci o mulțime de exerciții. De asemenea, dacă nu o să mai poți merge la sală, încearcă chestii noi acasă. Diversifică antrenamentele, nu te focusa doar pe ridicat greutăți. Într-adevăr, greutățile cresc masa, dar poți să începi să înveți cum să faci lucruri care țin de calisthenics (flotări nu știu de care, genuflexiuni într-un picior etc). Poți să lucrezi și la mobilitate, să te mai întinzi, deoarece e bine să ai cât mai multă mobilitate. Sau să-ți cumperi și benzi elastice și să te antrenezi și cu ele.
De asemenea, dacă îți iei greutăți, nu te limita doar la chestiile basic pe care le faci și la sală. Poți să combini cu exerciții pe care le fac strongman-ii (one hand dumbbell shoulder press, farmer's carry walk, etc).
Ai foarte multe opțiuni din care poți alege și bravo ție pentru că nu vrei să renunți la sport!