| BloodyAngel1900 a întrebat:

Una din pasiunile mele este sa beau sangele unor persoane, sa le tai usor si sa simt sangele lor pe fata mea, pe buzele mele.Cum vi se pare? Ati incerca asa ceva? Va-ti lasa la mana unei persoane ale carei pasiuni sunt unele ciudate?

Răspuns Câştigător
| TheDarkEmpire a răspuns:

Hmm, sa-mi taie venele si sa-mi guste sangelethinking, eu am sangele cam dulce, o sa faca diabet :p.Pe mine nu ma deranjeaza.Intodeauna am fost direct in chestii ciudate, fiecare face ce doreste, are dreptu' la asta.De ce sa intrebi crestinii? Sa-ti scoata ochii cu un crucifix?

14 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ţi-aş recomanda un consult psihologic. La modul cel mai serios, fără un gram de ironie.

| Nymphetamine a răspuns:

Inteleg ca ai probleme psihice.Dar de aceea s-au inventat psihiatrii nu TPU. rolling eyes

| Kittynika a răspuns:

Poate dai de vreunul/vreuna cu sida laughing)

| zăGhost a răspuns:

Eu una n-aş încerca pentru că nu mă caracterizează, dar nu te condamn, pentru că la rândul meu am unele pasiuni ciudate.
Totuşi, am o curiozitate... bei sânge pentru că asta ai înţeles tu din muzica goth şi crezi că trebuie să faci asta pentru a fi un goth veritabil sau pentru că chiar îţi place să faci asta?

| zăGhost a răspuns:

happy Go on then.

| zăGhost a răspuns:

Go on then.

| Crivi a răspuns:

Generatia vampire diaries, twilight, true blood...
ma sacrific eu, iti dau juma` de litru de sange si u il bei, si dupa daca te simti bine iti mai dau inca juma...te bagi?laughing))

| BloodyAngel1900 explică:

Nu impartasiti din spiritul gotic catusi de putin...halal rockeri

| BloodyAngel1900 explică:

PhantomOfTheOpera simt...e o pasiune pentru mine

| Cracos a răspuns:

Omule daca tu esti normal atunci eu sunt Brad Pitt
Ma lasa-te de porcariile astea ca DEMONI NU EXISTA! si nici FENOMENE INEXPLICABILE! Fa-ti un control psihic si interneaza-te intr-un sanatoriu pentru binele tau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Treaba ta, dar ma sperii.
Si nu cred ca m-as lasa. Tin la viata mea.

| DeeaDee a răspuns:

Esti dus cu pluta frate...interneaza-te la un centru!

| JelliEurata a răspuns:

Bai boule. Daca esti rocker trebuie sa fi satanist?

| XxAndreeaxX14 a răspuns:

Tu chiar esti tampita rau, imi pare rau pentru parintii tai