| Katherine † Pierce a întrebat:

Unde a ajuns romania? straight face acum 10 minute un nesimtit a intrat la mine in casa, usa fiind deschisa; a luat geanta mamei mele si a fugit. Dar nimeni nu a auzit nici macar cum s-a deschis usa.sunt socata straight face Cat tupeu pot sa aiba unii? Cata nesimtire sa intri in casa unui om si sa iei primul lucru pe care il vezi? straight face

7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Bucura-te ca nu l-ai surprins si nu ai primit si bataie! Din pacate, acest gen de infractiuni vor fi tot mai dese, din cauza saracirii excesive a populatiei. Cu atatia oameni fara loc de munca, la ce sa te astepti? La furturi si talharii.

| foxi a răspuns:

E mai usor sa furi decat sa muncesti!

| Alina0491 a răspuns:

In prima faza este vina vostra. Usa mereu trebuie sa fie inchisa daca esti o persoana preventiva. Din cauza lipsurilor unii oameni jung sa faca astfel de infractiuni. Imi pare rau pentru acest incident sad

| Eeeeeeeeeeee a răspuns:

sadPacat ca i-a luat geanta.Probabil avea acolo bani, acte etc.
Dar, trebuie sa constientizam ca traim in Romania...si sa nu mai lasam usa deschisa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar cit prostie sa lasi usa deschisa ...asa ii incurajati pe hoti! ( adolf )

| CarmenR a răspuns:

Pai din moment ce traim intr-o astfel de societate e bine sa tineti us inchisa si incuiata. Bine ca nu ati patit voi nimic.

| marrr a răspuns:

Sau sa intre tiganii peste tine in casa sa-ti fure bijuteriile. fara sa-i auzi, fara sa stii ca sunt acolo. Nu mai poti sa stai in casa de frica unor inculti care traiesc pe munca altoraoh go on. Te duci din sete sa-ti iei o cana de apa si-i prinzi in casa la tine. Asa am ajunsoh go on