| mikuta a întrebat:

Unde as putea sa gasesc si eu mai multe chesti de genu "Nu Sunt Perfecta, Nici Nu Vreau, Nici Nu Pot. Sunt Incapatanata Si Imi Place Asa Cum Sunt. Si Daca Nu`ti Convine Eu N`am Sa Plang! Ma Urasti? Problema Ta. Ma Copiezi? Nu`mi Ajungi Nici Pana La Picioare. Ma Iubesti? Ce Bine.Si Eu Pe Tine. Un Sfat? Nu Te Lua De Viata Mea. te-am Amagit? Scz. N`a Fost Cu Intentzie. te-am Insultat? Foarte Bine.Meritai. te-am Jignit Cand Nu Era cazu? Iarta`ma. Ma Invidiezi? Incearca Sa Fi Mai Buna. Ce Te Intereseaza? Ai Zis Ce`ai Vrut? O Sa Si Ascultzi Ce Nu Vrei. Ca Sa te Multzumec? N`o Sa Ma Schimb Never. Rea? Cu Cine Merita. ti-am Zis Ca Te Iubesc? Am Fost Sincera. Bunu' Meu Simtz? Depinde De Al Tau. Copilaroasa? Da. Pentru Ca Asha Vreau. Matura? Cand Vreau. Prietenii Mei? Cei Mai Tari Oameni. Vrei Sa`mi Fi Prieten? Demonstreaza Ca Meritzi. Te Urasc? mi-ai Dat Motive. Ignoranta? Cand Nu Vreau Sa Vorbesc Cu Tine. Falsa? Doar Cu Unii" dau fundita.

1 răspuns:
| Necrophagist a răspuns:

Mai cresti caci astea sunt copilarii! Vorbeste cu propria ratiune intr-un pur instinct de simtiri!

Classic Old Man