La tv seara pe la 8 sau 9 jum.Sau pe yourube sscri nini episoade romana. Cred ca o sa gasesti.Si eu am cautat desenele mele preferate pe youtube pe Lb romana.Succes!
Nu va inteleg.Am pus intrebarea asta acum aproape 3 luni si inca voi raspundeti la ea.Si ma refer la cei cu Raspuns Anonim.Dca tot dati raspunsuri, dati cum trebuie.
It's nice to be with actors because I was in a classic film I even learned English, Romanian Am fost la un unchi din Romania si mi s-a parut interesanta limba asa ca am invatato.Si sincer va spun voua personal sper sa fie mai mult decat un serial! Sper ca va place serialul! Eu o sa mai fiu in Romania cam inca 2 saptamani pana reincepem filmarile!
Buna ma cheama domnul? si vreau sa va spun ca eu conosc toate tenelovelele, filmele si emisiunile de acest gen si le-am vazut pe toate inclusiv NINI are un sfarsit anost dar totusi reusit si pot sa va spun ca NICOLAS si NINI nu sunt aceeasi persoana
va pot asigura ca e adevarat. Daca mai aveti intrebari despre acest serial contactati-ma contin.ciocarlan@yahoo.com si vb pe mess despre acest serial. Eu personal am fost cand eram mic cu avionul impreuna cu parinti mei am mers in Los Santos unde locuieste de fapt ''Nini''si am reusit sa o cunosc.Stiu ca nu e un raspuns la intrebare dar daca vb pe mess va voi da eu situ.