Ador muntele! Mi-e dor sa-mi fie dor de aceasta vacanta la munte.Eu si sotul meu si tot muntele crezand cu tarie ca pot muta muntele ca pot iubi oricum si oriunde.Mi-e dor de aerul proaspat si rece, de acele seri cu aroma de scortisoara, mi-e dor...
Poate bucuria asta o sa-mi scoata din "uitare" si mie sentimentul din amintiri si sa incep chiar sa visez pentru viitor fara tristete ca e greu, ca mai dureaza.
Cred ca in Venetia (a fost prima data cand am iesit din tara). Nu am facut prea mare lucru, dar am reusit sa ma pierd de fiecare data cand ieseam in oras. Si pastele in exces ingrasa groaznic.
Probabil acasă. Nu trebuie neaparat să fiu plecat ca o vacanţă să fie frumoasa.
Am petrecut o mulţime de vacanţe de căcat la mare, deci rămân la prima mea idee.
Nu pot sa-mi inchipui ce a putut sa-ti faca vacantele asa urate, sub nivelor celor de acasa.
Păi, hai să lămurim de la început. Eu în vacanţă, acasă, niciodată nu mă plictisesc.
Ei bine, la mare, mi se pare de căcat. N-am mai fost de câţiva ani la mare. Nu suport aglomeratia, agitaţia pe plajă, octogenare în costum de baie, neveste grase cu vergeturi pe burtă, mocârţani care se ung cu cremă în jurul buricului...etc.
Tu esti cu perceptia setata cumva, de nu ti-o suporti nici tu. Nu am observat vreodata tot ce zici, dar stiu ca exista. Te chinuie si se baga in seama parca cu forta, dar nu le merge cu mine. Putea sa miroasa plaja a funduri si un anumit parfum si nu vroiam sa observ.
Nu mai imi place insa nici mie, pe litoral, ma obosesc toate cu cat le ignor mai tare. Nu am fost sa caut peste tot. Nu generalizez.
Ori s-au agravat oamenii prea tare, ori s-au hotarat cei simpatici mie sa stea acasa cand vin eu si cei incompatibil sa ma nimereasca.
Cele mai frumoase vacante erau in copilarie, la tara. Si tot asa observam doar ce vroiam eu, insa nu prea aveam multe de respins.
Muntele a facut magia sau a mai contribuit ceva? O cabana, un ceai cu rom baut prima oara, o aventura si adrenalina?
Ador muntele! Mi-e dor sa-mi fie dor de aceasta vacanta la munte.Eu si sotul meu si tot muntele crezand cu tarie ca pot muta muntele ca pot iubi oricum si oriunde.Mi-e dor de aerul proaspat si rece, de acele seri cu aroma de scortisoara, mi-e dor...
Ai filmulet pe youtube cu vacantele tale? Nu stiu de Turica.
Cea mai frumoasa vacanta o sa vina in martie.Plec in Ungariaaaaaaaaaa! Fara parinti, cu doua colege si doi profesori. Abia astept.
Nu am fost, decat in Bulgaria. O sa schiezi, ce o sa faci? Cam pe unde sa ma uit pe net. Imi pui un filmulet de pe youtube cu zona aceea?
Nu stiu exact in ce oras vom merge.Nu voi schia deoarece plecarea e in martie.E un proiect cu scoala si ce e cel mai bine este faptul ca nu voi merge la scoala, vom vizita locuri si nimeni care sa-mi zica la ce ora sa ma intorc acasa.
Ancutss30 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: