În Noua Zeelandă s-a filmat The Lord of the Rings, .
Cred că aş fi preferat să mă nasc acolo.
Canada-i nasoala, ca nu-i asa cum vedeti voi la televizor sau in filme. Oricum n-am chef sa fac plaja la -8 grade.
Si UK e plina de pakistanezi si indieni. Londra e cel mai infect oras. Si oameni mai urati ca in UK n-am vazut. Parca acolo toti is facuti intre frati. Si nu, daca ati vazut 3 actori mai rasariti din UK in vreo telenovela,nu se pune.
Restul pica din start.
Oricum nu mi-ar placea sa traiesc intr-o locatie fixa. E mai lejer sa ai cate-o casa in fiecare colt al planetei si cand te plictisesti de un stil de viata treci la altul,intr-o alta locatie, cu alti oameni,...
Oricum e o alegere subiectiva, mie imi place diversitatea si nu-mi prea place ideea sa intru intr-un sistem de valori in care sa fiu prizonier si de care sa fiu atasat toata viata. Mai multe, sa am de unde alege.
Chestia e ca atunci cand mergi dintr-o locatie in alta, sa nu nimeresti Malaysian Airlines.
Undeva departe de europa.Deci uk cade. Apoi vreau undeva unde sa fie cald.Cade canada.Iar intr-un final aleg Australia, ca noua zeelanda nu imi place
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: