Timpul petrecut pe rețele sociale e pierdere de timp, și eu stăteam mult cat eram la facultate și aveam timp de pierdut, dar de vreo 4 ani mai scriu în fugă CA acum,sa știți că nu veți găsi nimic,rar persoane ok,nici iubita,timpul ar trebuie gestionat cu cap,învăța ceva, vezi de YouTube premium, citește o carte vezi de Scribd, urmează un curs udmey, învăța o limbă străină
Tu avand un cont din 2024 intrebi de useri cu ceva vechime care numai sunt activi din cine stie ce motive personale
iti dai seama la ce m-am referit adica tu ai mai avut conturi pe aici, de ii stii pe acestia
Sunt Cracanul, mi-am luat suspendare de cateva ori si inca nu mi-e clar de ce.
Pai nu ai aflat inca id-ul adminului? uite aici https://www.tpu.ro/utilizator/tpu
ii poti scrie sa intrebi de ce te-a suspendat daca esti nelamurit, dar fii atent sa nu te suspende din nou, ca sigur ai facut ceva 'nasolii' pe aici in trecut :))
Am dat un mail atunci si nu mi-a raspuns, nu am facut mare lucru, m-am certat cu Drimmero, dar el se certa cu toata lumea oricum
Pai si de ce intrebi stimabile mai sus de toti frustratii aia( unii dintre ei, pe restul nu-i stiu)?
stiu ca drimmero si supadeceapa m-au atacat si pe mine, nu imi mai aduc aminte daca mai era cineva in cardasie cu ei, dar se sustineau reciproc
Ma bucur ca au disparut
daca te-ai certat cu drimmelo inseamna ca ala a facut raport, apoi a pus-o pe supadeceapa si au mai convins pe cineva sa faca raport
asa actionau, ticalos de urat!
dar in fine
ma abtin sa mai vorbesc despre useri inactivi!
Si eu m-am certat cu supa si cu hyacinth de pe unul din conturile suspendate apoi am vorbit cu ele de pe alt cont si mi-am dat seama ca sunt foarte de treaba si le umbrea Drimmero!
Eu stiu ca supa cel putin a zis o data ca esti de treaba si stii multe lucruri, dar te ataci usor si incerci sa bravezi si atunci o iei razna.
Nu mai stiu contextu in care a zis asta
Dar nu pare sa aiba nimic cu tine
Mie drimmero si endoryus mi s-au parut mereu capul rautatilor
Vai ce bine ma cunostea
asta e
in orice caz nu poti cunoaste o persoana corect, sanatos si mai ales bine prin intermediul internetului!
de asta isi iau tepe si babutele catre cred ca le scrie un 'general american', iar acesta este un escroc care le face de bani, de asta in SUA se "casatoresc" prin corespondenta, ai inteles la ce ma refer
Si eu, ca toti ceilalti, in viata reala sunt diferit de cel care sunt pe TPU, pentru ca in viata reala exista emotii, gesturi si alte lucruri care te fac uman, aici exista text si emoticoane
multumesc ca mi-ai adus aminte de o perioada mai putin placuta a TPU, cea in care datorita dragilor mei prieteni era sa raman fara cont
pentru asta raman profund indatorat catre admina noastra draga!
in rest sa auzim numai de bine
Stii ca nimic nu-i vesnic!
au disparut si alti useri mult mai activi.
Intodeuna am crezut ca orice regulamente s-ar userilor mai rebeli ei vor gasi metode de a reveni mereu si mereu, iar singura metoda este sa renunte singuri
Acuma cele doua categori de useri anume veteranii, care si-au facut cont de la inceput si care si-au vazut mereu de treaba si cei mai rebeli care cauta mereu conflit pot avea un motiv comun! Au renuntat pentru au gasit altceva de facut cu timpul lor!
Noname, Brigaela, Bacemi, Nelul, corbulalbrosu, neutrino, etc.
Toti userii seriosi au abandonat site-ul dupa ce acesta a inceput sa devina... ceea ce este azi. Au ramas "faimosii" suntserios, sierra, cristidinbucuresti...
Dar dupa cat sunii de certareti, s-ar putea ca prietenul tau Drimmero sa apara sub alt nume.
Corbul a murit
De unde stii?
Stiu si ce varsta avea, cum il chema in viata reala, profesia.
Ce conturi ai mai avut?
Năsăud
Trist. Fie-i tarana usoara!