anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde e mai ok sa locuiești, in Cluj sau București? Vreau cât mai multe răspunsuri. Multumesc

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Depinde unde ai interesul mai mare. Serviciu, scoala etc.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde ce job ai, ce nevoi ai de la viata etc etc

| sierra1 a răspuns:

Adică tu ai două case identice (in Cluj si București) și nu știi in care să stai?

| fyp a răspuns (pentru sierra1):

Uite,observi ce răspunsuri idioate dai? A spus el ca are case la București și Cluj? Ești penibil!

| sierra1 a răspuns (pentru fyp):

~ fyp : observi ce răspunsuri idioate dai?~

nu mi-ai spus, da' mă-ta (desigur, cu cratimă) cum e, ca tine?

| fyp a răspuns (pentru sierra1):

Mama ta e ca tine, da! Nu ti-am mai spus?

| Catrice a răspuns:

Unde îți permițiwinking

| Frank51 a răspuns:

Pentru mine Cluj.

| Zuzu1991 a răspuns:

Ambele sunt cam la fel de scumpe (chiriile/imobiliarele)
Clujul e oras ardelenesc, deci oamenii mai au CEVA bun simt... pe fata (nu pe la spate unde ti-o trag mai rau ca ailalti)
insa principala diferenta nu sunt chirii, sau discoteci (depinde ce te... excita) ci absolut de marea diferenta dintre orice oras romanesc in afara de Bucuresti:
BUCURESTIUL E FOARTE MARE
singurul oras cu metrou care NU E INDEAJUNS, orice chestie de imobiliare tine de asta (cat de aproape esti de metrou), traficul e CRIMA, daca ai masina le umplii frigiderul de carne la ceilalti soferi, sortii, autoritatilor, etc.

insa in rest, e in puii mei capitala, comanda de mancare vine ASAP, la fel orice comanda de orice tip, sunt bistrouri, mega-image-uri, mall-uri (AFI e RUPERE cu patinoar pe gheata si iarna SI VARA), pub-uri, patiserii, la fiecare gaura de colt de strada
IMAX... GOD DAMN MF IMAX, numai in Timisoara mai e unul in tara asta, nu in Cluj
etc.

| Werrich a răspuns:

Viata este scumpa in Cluj.
https://cluj.com/articole/locuiesti-in-cluj/

Eu as alege Brasov.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Unu scump, altul mizerabil.

| userjune90 a răspuns:

Salut!happy
Ambele orașe sunt geniale, peisaje frumoase etc., însă dacă ești o persoană petrecăreață, în București este cel mai bine, însă dacă ești o persoană mai timidă, care adoră liniștea, melancolia, să zic, Cluj e alegerea potrivită.
! Tot ce vreau să zic este că în ambele e o atmosferă plăcută, și fiecare are frumusețea sahappy deci în ambele e ok să locuiești.

| Marius109 a răspuns:

Pai tu de unde esti?