NU te ma amagii cu explozii si big banguri si prostii fiind-ca totul este creat de Dumnezeu nu are cum sa apara ceva din nimic gandeste-te daca zici ca a explodat steaua aia atunci pe steaua aia cine a creat-o
Universul nu are nici început nici sfîrşit. Se găseşte la infinit, după părerea mea.
Steaua aceea a fost formata din praf cosmic. Totul este creeat din atomi. Unii atomi sunt capabili sa apara si sa dispara dintr-o data fara sa fie formati din alt ceva. Oare praful acela cosmic din care a fost creata steaua (big bangul) o fi fost format din aceasta clasa de atomi?
Ba cand ii aud pe unii cu: Dumnezeu a creat. Dumnezeu a creat pe naiba, nu a creat nimic pentru ca nu exista, asta va face religia va spala creierul, cand nu gasiti un raspuns va limitati la Dumnezeu a creat, dar stiinta zice cu totul alta si poate si dovedii, dovediti-mi ca exista Dumnezeu, l-ati atins, l-ati mirosit, auzit, gustat, vazut? NU CRED. Cat despre univers daca ar avea un capat sunt curios ce se afla dupa
Esti inculta ca sa nu zic cum. Un atom minuscul a explodat (sau o stea ce naiba e) si a luat nastere Universul! Dumneze a facut ca steaua aceea sa explodeze, ba altii :universul s-a fosmat printr-o explozie, ba altii unezeu ne-a creat... Deci raspunsul logic si corect la aceasta intrebare e ca Dumnezeu a vrut sa aiba loc aceasta explozie numita ''Bing-Bang'', si nu, Universul nu are cap nici coada. Logic! Funda?
Acea stea,(atomul) se poate"naste"din nimic si sa"dispara"din nimic. Big-Bang-ul a fost de fapt, explozia nucleara a unui atom de "hidrogen" care a luat contact cu un atom de "nitrogen". Teoria asta nebuneasca despre creare lumi de catre Dumnezeu este o prostie, tot ce stiu clar este ca religia, nu poate dovedi practic, ci doar teoreti"geneza"(facerea), bagandu-ti in cap ideea sa crezi si sa nu cercetezi.PS: la capatul universului, nu se afla nimic! este doar negru! -La care uni dintre comentatori:La capatul universului se afla Dumnezeu!
AndrewTate7789 întreabă: