Cred ca cel mai bine ar fi sa consulți un psiholog! Mulți considera ca a merge la psiholog este echivalent cu a fi nebun, însă acest raționament este total eronat...psihologul te ar ajuta, fara dar și poate, sa depășești acest moment și sa ți alunge acest gând! Plus ca primul ajutor vine de la tine...incearcă sa afli ce te face sa te simți nefericita, care este sursa acestei stări, și, ușor ușor, însă cu ajutor din partea unor persoane avizate în acest sens ( psihologul, spre exemplu), Îți vei reveni! Ai grija?
Mergi intr-o tara unde lumea e mai fericita. Conditiile de viata romanesti nu te fac fericita
Eh fericirea nu ți-o poți face și aici, depinde de standardul la care tinzi doar. Dacă idelizezi "visul american" atunci da, cazi în deziluzie, dar dacă nu încerci să-ți compari viața ta cu altuia, și încerci chiar să trăiești ceea ce vrei și România poți fi satisfăcut. Depinde doar de așteptări.
Nu merge, te multumesti cu putin ca sa fi fericit in tara. Masina si asigurare la un salariu de 700 de euro lunar aia e viata avand datorii? Sa stai cu una de frica singuratatii si sa nu ai un vagin indiferent ca e urata e viata? Sau sa nu iti permiti o locuinta sa iti cumperi si sa stai in chirie? Plecat din tara am masina, am salariu decent si pot sa ma bag singur intr-un credit ipotecar daca vreau sau astept 10 - 8 ani si imi cumpar locuinta cu banii jos,.
Știi am trecut printr-o perioadă similară, eram la propriu plictisit de viață. Simțeam că nu am voință. Ce-am făcut? Am schimbat mediu. Ia-ți un concediu, călătorește un week-end, fă ceva distractiv.
Viata ti-a dat prea multe sau nu ti-a dat ce ai fi vrut? Cum ai fi vrut tu sa fie viata ta?