Lucreaza servitorii de buna voie ca-s f bine platiti, nu au acces la discutii si intalnirile alora, deci nu stiu nimic din ce fac ei.
Ei se duc in alta parte cand se intalnesc, unde e securizat.
Nu stiu de unde stiam ca nici un reporter in 100 ani n-a reusit sa prinde din discutiile lor, de imagini nici nu mai vorbim.
Deci vedetele alea care zic "vaaaai ma asalteaza paparazi", e vrajeala, ii asalteaza ca vor ei.
Dar sunt asa de maturi ca nu se afiseaza ca fraierii astia bogati de rand. Poate sa fie unu din metrou de ex.
Si asa ca o comparatie Bill Gates are cam 200 miliarde avere, aia au cam 500000 de miliarde.
Asa ca...e alta clasa.
Cine tipareste banii, au totul.
De aia nici nu apar in Forbes, ca a doua zi revista aia nu mai exista si aia de au scris..."dispar" asa subit.
Asta daca nu au primit permisiunea, dar n-au primit-o.
Rockefeller si Rotschield sunt cam dusmani, fiecare vrea sa domine tot globu, primul e cu industria si petrolu, celalalt cu finantele si bancile.
Mai sunt si altii dar de astia stim mai mult.
Poate fi unu din astia si pe forum aici, cine stie...
Sau pe celalalt forum.
Ai au n case, ei stau unde vor, nici nu se stie toate locurile unde stau. Poate au o adresa unde stau mai mult si se cunoaste.
Normal ca au servitori, camere secrete nu au acolo, ca oricum conacul in sine e secret, alea care vor ei sa fie secrete.
Mi se pare ca la o casa unuia din ei s-au sustras 300 de mii de euro de catre hoti, dar nu locuia acolo, deci aia e.
Astia is aia peste presedinti, politie, justitie si tot. Astia fac jocurile, fac razboaiele in functie de interese.
Sunt tari rau.
Vb cu telefoane codate de 40000-50000 euro unul. Nu poti sa interceptezi convorbirea daca au ceva secret de discutat, insa ce e important discuta la masa face to face.
Ei in persoana sunt niste oameni foarte reci fara sentimente si suflet, sunt in stare sa-si omoare si copiii daca nu fac ce vor ei.
Poate rad ei asa cand apar pe undeva, zambesc, dar nu..sunt niste neoameni.
Mi se pare ca fiul lui Rockefeller a vrut sa se insoare, nu vroia sa fie ca tacsu cu ale lui, s-a insurat in secret si a fugit.
Nu dupa mult timp era si dezinsurat si asa ca prin "minune" a vrut sa faca ce a zis tacsu. Intelegi ce vreau sa zic. Pai il lua mama dracu altfel!
Ptr ca daca erau oameni nu organizau razboaie pentru influenta si bani! Nu poti fi om dar sa omori milioane de oameni.
In schimb sunt ultrainteligenti.
Dormi cu ei, asta nu e o problema, ca dorm si ei ca si noi, tot oameni is.
Poti sa dormi si in camera cu unu din ala ca nu e nimic deosebit.
Mananca ca si noi, doar ca poate ei au produse care nu ingrasa desi-s dulciuri sau altele, au acces la ultimile descoperiri medicale.
Se f si ei ca si noi.
E o lume unde se poate obtine cam orice, si multe pe care Bill Gates sau Musk nu le poate obtine ca se lovesc de lege.
N-ar pati ei mare lucru, dar daca se vrea, vor pati mare lucru.
Pe mine m-au fascinat mereu astia, si mi-am dorit sa fiu ca ei.
Daca Bill sa zicem ca vrea sa cumpere un forum si adminu nu vinde, asa ramane.
Daca aia vor forumul, fi sigur ca or sa-l aiba, intai te roaga frumos, apoi o sa-l dai de buna voie.
E fascinant ce putere au, si cum ei sunt legea si tot.
Oricum suntem deja ai lor, nu ca vom fi, deja ne controleaza, facem ce vor ei de fapt. Da nu in alt sens vom fi ai lor.
Nu au nevoie ei de femeile noastre, au ei destule.
Tu nu vezi? Uite cu razboaiele astea, de ce crezi ca n-ai voie sa dai alta parere decat aia oficiala (sub minciuna dictatoriala ca vaaai incurajezi pe aia, sau ca e propaganda"? Ptr ca le ia astia de sus gatu daca permit sa se zica pe undeva asa ceva, forumuri, etc.
Se trezesc cu mari probleme, blocari de conturi sub diverse motive, etc, deja s-a intamplat in Germania.
Deci deja se vede, pai daca cumva s-ar raspandi alta parere in masa, le pune lor in pericol jocul geopolitic de acum. Deci ai concret o situatie din asta.
Ce libera exprimare? Nu exista sa ceva.
De cand o parere e propaganda sau ca iei partea unora? E doar o parere.
Ca nu presedintii fac si dreg, ci aia care i-au pus acolo.
Uite aici:
https://forum.softpedia.com/......aina-2023/
Citeste ce e cu rosu ca sa vezi dictatura mascata, aia e incalcare a dreptului la libera exprimare.
Dar inteleg, adminu ala de forum are si el familie, copii...
Si peste tot e asa, nu doar acolo.
Lucreaza servitorii de buna voie ca-s f bine platiti, nu au acces la discutii si intalnirile alora, deci nu stiu nimic din ce fac ei.
Ei se duc in alta parte cand se intalnesc, unde e securizat.
Nu stiu de unde stiam ca nici un reporter in 100 ani n-a reusit sa prinde din discutiile lor, de imagini nici nu mai vorbim.
Deci vedetele alea care zic "vaaaai ma asalteaza paparazi", e vrajeala, ii asalteaza ca vor ei.
Dar sunt asa de maturi ca nu se afiseaza ca fraierii astia bogati de rand. Poate sa fie unu din metrou de ex.
Si asa ca o comparatie Bill Gates are cam 200 miliarde avere, aia au cam 500000 de miliarde.
Asa ca...e alta clasa.
Cine tipareste banii, au totul.
De aia nici nu apar in Forbes, ca a doua zi revista aia nu mai exista si aia de au scris..."dispar" asa subit.
Asta daca nu au primit permisiunea, dar n-au primit-o.
Rockefeller si Rotschield sunt cam dusmani, fiecare vrea sa domine tot globu, primul e cu industria si petrolu, celalalt cu finantele si bancile.
Mai sunt si altii dar de astia stim mai mult.
Poate fi unu din astia si pe forum aici, cine stie...
Sau pe celalalt forum.
La care dintre Rothschildzi sau Rockefelleri te referi?
Nathaniel Rothschild locuia in 8 St Luke's Place, West Village, New-York prin anii 2000, iar acum locuieste in Riedweg 18, Klosters, Ch-7250, Switzerland.
Primele patru generatii ale dinastiei Rockefeller au locuit initial in Kykuit, Pocantico Hills, Mount Pleasant, New York, Richard Rockefeller a locuit in statul Maine, Ariana Rockefeller are o locuinta in Upper East Side, New-York...etc.
In principiu, acest tip de oameni locuiesc cam...pe oriunde vor ei, iar daca cauti cele mai multe dintre adrese pe Google Earth iti da cel mai probabil Geocoded address.
E ciudat ca intrebi despre Rockefelleri, sunt cam 150 de insi din diferitele ramuri ale dinastiei care poarta acest nume si figureaza inclusiv in manualele scolare de aici. Ceva mai usor, de Bill Gates care are locuinta principala in Seattle, o casuta de vreo 3000m^2, nu puteai sa intrebi...
Nu cred ca stie nimeni unde locuiesc. Sunt cei mai bogati oameni si cam ei conduc lumea! Detin cam totul vezi cat te poate ajuta google.
georgexxl întreabă: