| Amidamaru98 a întrebat:

Unde mai exista prietenie sau ceva fără interes? laughing)
Cica mai exista oameni care stau și vorbesc cu tine fără interes laughing)

Dar unde sunt oameni aceia ca nu prea ii văd?
Eu văd ca dacă, cineva nu are interes la tine nici măcar la mesaje nu îți Răspunde laughing)))))

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Simplu fapt ca cineva vorbeste cu tine, poate fi in sine un interes.
Interesul de a nu se simti singur.
Interesul de a nu se plictisi.
Interesul de a avea o persoana cu care sa-si petreaca timpul.
Poate chiar starea aia de bine pe care o ai cand esti sau cand vorbesti cu persoana respectiva.
Toate acestea sunt interese, nu financiare, dar tot interese sunt.

Acum desigur exista si cealalta extrema, cum ai zis si tu.
De exemplu cunosc si eu unele persoane de acest gen, care ar vrea sa discute sa fim prieteni fara interes, dar cu toate acestea nu rezonam, nu aveam aceea conexiune, caz in care o simpla conversatie poate fi obistoare, si de asta, cum ai zis si tu, se ajunge ca nici la mesaje sa nu-ti raspunda.

52 răspunsuri:
| MorcovMajestic a răspuns (pentru Drimmero):

Te mai lauzi ca dormi 4 ore pe noapte, somerule? rolling on the floor Care viata?

| Drimmero a răspuns (pentru MorcovMajestic):

Te fte cam mult grija de anumite persoane, nu ti se pare ca e in contrast cu "viata frumoasa" pe care o duci?

Daca nu iti place adevarul nu te mai baga in seama rolling on the floor tu ai comentat de fosta mea viata
Desi fosta mea viata tot era mai buna decat a ta
Macar ieseam din casa si invatam despre natura umana rolling on the floor
Lumea mea nu s-a rezumat la un pat si un calculator

Auzi ma, eu-s curios de o chestie, de unde afinitatea asta pentru 'morcov', era porecla ta data de "albaneji" cand treceai vamile cu marfa indesata in k00r? Daca ai facut-o si p-asta lesin de ras.

N-am trecut nicio vama cu dr, mai lasa filmele de categoria B rolling on the floor

A, imparteai pachete la astia mici.

Nu imparteam nimic, esti prost rolling on the floor ce filme de cocalar ai, vezi ca ma confunzi cu galeria ta

Ce galerie? Nu-s ultras, as fi vrut eu. Deci bagai droguri doar la depresie ca sa te mai 'aline putin'.

Nu, nu era nicio depresie rolling on the floor)) de asta bagai tu la pacanele sau de unde le scoti? De asta stai noptile treaz? Te macina depresia?

Drogalaii de obicei au si traume, depresie cand se apuca sa consume, bine...din prostie o fac mai mult.
Eu bagand la pacanele? De unde pana unde : ) ) ) ) si nu, nici depresie nu am, iubesc viata

Mai bine zi de fotbal ca acolo te pricepi rolling on the floor lasa problemele de viata ca inca nu ai avut asa ceva are grija mama sa te tina ferit de lumea reala
N-ai depresie pe dracu, stai toata ziua pe net nu dormi noptile singur la 35 de ani te multumesti cu putin de la viata rolling on the floor primele semne
Ai 3 povesti despre cum te-au fugrit cainii si le repeti la nesfarsit ca un bosorog rolling on the floor atata e viata ta
Niste autoanaliza nu ti-ar strica
Esti cel mai grav caz de grandomanie pe care l-am vazut rolling on the floor

Problemele de viata ti le mai faci si cu mana ta, cu prostia ta, oamenii inteligenti stiu sa stea departe de ele atat cat depinde de ei, unele vin pe neasteptate dar nu de ele vorbesc.

Nu mai delira, droghi, ca n-am nici pe dracu, te pomenesti ca dintr-un drogalau ai ajuns psihiatru.

RIdica-te din pat si mai vorbim rolling on the floor)))))

Dupa primul tau salariu iti dau voie sa-mi vorbesti rolling on the floor si prima fata

Dupa logica ta daca nu te droghezi inseamna ca nu esti umblat in viata bwhahahaha. Eu ti-am mai zis ca te-ai prajit de tot

Trageai ca Mutu pe nas direct de pe gazon?

Ma bucur ca ma vezi la valoarea lui mutu ce-i drept n-am avut niciodata ieftinituri pe mana rolling on the floor nu e vorba de droguri aici ci de decizii pe care le judeci dintr-un cocon in care te tine mama la 35 de ani rolling on the floor repet, normal ca nu faci greseli in viata daca nu faci nimic rolling on the floor

Apropo rolling on the floor)))) am cunoscut drogati mai lucizi si ancorati in realitate decat tine rolling on the floor mintea umana suporta multe cu brio nu sunt toti din plastilina ca tine sa le cada un fir de par si sa intre in depresie rolling on the floor e chiar jalnic ca sanatos fizic ai ajuns asa rau, o leguma. Psihicul e mai important decat ce bagi in tine uneori si al tau e praf desi nu ai inceput inca sa iesi din casa rolling on the floor sa vezi cand o sa ai prima dezamagire
direct lama pe vena rolling on the floor

"Ce-i drept n-am avut ieftinaturi pe mana" bwhahahahaha, vrabia malai viseaza

Nu faci greseli grave daca te duce capul si ai principii.

Ai intrat intr-o bula fara iesire, mai ai vreun neuron functional?

Răspuns utilizator avertizat
| MotanulAlbastru a răspuns:

Daca îl cauți doar la nevoie, normal că nu îți răspundehee hee