Simplu fapt ca cineva vorbeste cu tine, poate fi in sine un interes.
Interesul de a nu se simti singur.
Interesul de a nu se plictisi.
Interesul de a avea o persoana cu care sa-si petreaca timpul.
Poate chiar starea aia de bine pe care o ai cand esti sau cand vorbesti cu persoana respectiva.
Toate acestea sunt interese, nu financiare, dar tot interese sunt.
Acum desigur exista si cealalta extrema, cum ai zis si tu.
De exemplu cunosc si eu unele persoane de acest gen, care ar vrea sa discute sa fim prieteni fara interes, dar cu toate acestea nu rezonam, nu aveam aceea conexiune, caz in care o simpla conversatie poate fi obistoare, si de asta, cum ai zis si tu, se ajunge ca nici la mesaje sa nu-ti raspunda.
Te mai lauzi ca dormi 4 ore pe noapte, somerule? Care viata?
Te fte cam mult grija de anumite persoane, nu ti se pare ca e in contrast cu "viata frumoasa" pe care o duci?
Daca nu iti place adevarul nu te mai baga in seama tu ai comentat de fosta mea viata
Desi fosta mea viata tot era mai buna decat a ta
Macar ieseam din casa si invatam despre natura umana
Lumea mea nu s-a rezumat la un pat si un calculator
Auzi ma, eu-s curios de o chestie, de unde afinitatea asta pentru 'morcov', era porecla ta data de "albaneji" cand treceai vamile cu marfa indesata in k00r? Daca ai facut-o si p-asta lesin de ras.
N-am trecut nicio vama cu dr, mai lasa filmele de categoria B
Nu imparteam nimic, esti prost ce filme de cocalar ai, vezi ca ma confunzi cu galeria ta
Ce galerie? Nu-s ultras, as fi vrut eu. Deci bagai droguri doar la depresie ca sa te mai 'aline putin'.
Nu, nu era nicio depresie )) de asta bagai tu la pacanele sau de unde le scoti? De asta stai noptile treaz? Te macina depresia?
Drogalaii de obicei au si traume, depresie cand se apuca sa consume, bine...din prostie o fac mai mult.
Eu bagand la pacanele? De unde pana unde : ) ) ) ) si nu, nici depresie nu am, iubesc viata
Mai bine zi de fotbal ca acolo te pricepi lasa problemele de viata ca inca nu ai avut asa ceva are grija mama sa te tina ferit de lumea reala
N-ai depresie pe dracu, stai toata ziua pe net nu dormi noptile singur la 35 de ani te multumesti cu putin de la viata primele semne
Ai 3 povesti despre cum te-au fugrit cainii si le repeti la nesfarsit ca un bosorog atata e viata ta
Niste autoanaliza nu ti-ar strica
Esti cel mai grav caz de grandomanie pe care l-am vazut
Problemele de viata ti le mai faci si cu mana ta, cu prostia ta, oamenii inteligenti stiu sa stea departe de ele atat cat depinde de ei, unele vin pe neasteptate dar nu de ele vorbesc.
Nu mai delira, droghi, ca n-am nici pe dracu, te pomenesti ca dintr-un drogalau ai ajuns psihiatru.
Dupa primul tau salariu iti dau voie sa-mi vorbesti si prima fata
Dupa logica ta daca nu te droghezi inseamna ca nu esti umblat in viata bwhahahaha. Eu ti-am mai zis ca te-ai prajit de tot
Ma bucur ca ma vezi la valoarea lui mutu ce-i drept n-am avut niciodata ieftinituri pe mana nu e vorba de droguri aici ci de decizii pe care le judeci dintr-un cocon in care te tine mama la 35 de ani repet, normal ca nu faci greseli in viata daca nu faci nimic
Apropo )))) am cunoscut drogati mai lucizi si ancorati in realitate decat tine mintea umana suporta multe cu brio nu sunt toti din plastilina ca tine sa le cada un fir de par si sa intre in depresie e chiar jalnic ca sanatos fizic ai ajuns asa rau, o leguma. Psihicul e mai important decat ce bagi in tine uneori si al tau e praf desi nu ai inceput inca sa iesi din casa sa vezi cand o sa ai prima dezamagire
direct lama pe vena
"Ce-i drept n-am avut ieftinaturi pe mana" bwhahahahaha, vrabia malai viseaza
Nu faci greseli grave daca te duce capul si ai principii.
Ai intrat intr-o bula fara iesire, mai ai vreun neuron functional?
Ani4you întreabă: