Nu duce la ceva bun, insa un om sanatos automat nu ajunge sa nu aiba ocupatie, deci daca ajunge asa, e bolnav si trebuie sa se trateze cumva.
Asta cu intrebari stupide e relativ, unii le considera stupide, altii nu, nu putem generaliza daca un sub e stupid sau nu.
Exact, mai bine intrebi, de multe ori si din intrebari aparent aiurea inveti, pentru ca-s aiurea doar pentru unii, nu poti generaliza ca intrebarea aia e aiurea.
Eu de multe ori am invatat asa.
De ex o intrebare care a fost catalogata mai de mult aiurea a fost "de ce focul ne arde", insa era f buna intrebarea, si asa am aflat de ce arde, ca exista o explicatie f bine definita in fizica.
Insa in general cand intrebi, nu cont cei ce considera intrebarea ca aiurea, ca vor fi si altii destui care nu o vor considera aiurea, si aia te intereseaza.
Ca pe softpedia daca vine vreunu si zice ca intrebarea e aiurea, ia pedeapsa, intrucat daca nu iti place, nu intri, nu raspunzi deloc, asa e regula acolo la aria sanatate, ca avem un moderator cu cap acolo.
Daca mai vine sa zica "esti troll", e jale, ia suspend doua saptamani si 5 puncte, tine cont ca la 10 puncte useru se baneaza automat definitiv, deci iti pierzi nr de postari!
Daca nu expira cele 5 puncte adica nu trec 3 luni si faci alta magarie in timpul asta si iei altele si faci 10, ala esti.
Plictiseala, depresie sau pur si simplu ajungi sa ii enervezi pe cei din jur ca te bagi in treburile lor pentru ca tu nu ai ocupatie!
Exista sansa ca mintea sa o ia razna. Si sa gandeasca tot felul de porcarii. Nu reocomand