| mariuschakra12 a întrebat:

Unde poate duce lipsa de ocupatie?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Nu duce la ceva bun, insa un om sanatos automat nu ajunge sa nu aiba ocupatie, deci daca ajunge asa, e bolnav si trebuie sa se trateze cumva.

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Uneori si pana la intrebari stupide pe TPU

Răspuns utilizator avertizat
| Mosotti a răspuns (pentru suntserios):

Asta cu intrebari stupide e relativ, unii le considera stupide, altii nu, nu putem generaliza daca un sub e stupid sau nu.

| Mosotti a răspuns (pentru mariuschakra12):

Exact, mai bine intrebi, de multe ori si din intrebari aparent aiurea inveti, pentru ca-s aiurea doar pentru unii, nu poti generaliza ca intrebarea aia e aiurea.
Eu de multe ori am invatat asa.

De ex o intrebare care a fost catalogata mai de mult aiurea a fost "de ce focul ne arde", insa era f buna intrebarea, si asa am aflat de ce arde, ca exista o explicatie f bine definita in fizica.

Insa in general cand intrebi, nu cont cei ce considera intrebarea ca aiurea, ca vor fi si altii destui care nu o vor considera aiurea, si aia te intereseaza.
Ca pe softpedia daca vine vreunu si zice ca intrebarea e aiurea, ia pedeapsa, intrucat daca nu iti place, nu intri, nu raspunzi deloc, asa e regula acolo la aria sanatate, ca avem un moderator cu cap acolo.
Daca mai vine sa zica "esti troll", e jale, ia suspend doua saptamani si 5 puncte, tine cont ca la 10 puncte useru se baneaza automat definitiv, deci iti pierzi nr de postari!
Daca nu expira cele 5 puncte adica nu trec 3 luni si faci alta magarie in timpul asta si iei altele si faci 10, ala esti.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

La lipsă de minte.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Depresie. Cum să nu ai ocupație în 2021 când ai cele mai multe opțiuni?

| ShaOfHatred a răspuns:

Depresie

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Plictiseala, depresie sau pur si simplu ajungi sa ii enervezi pe cei din jur ca te bagi in treburile lor pentru ca tu nu ai ocupatie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista sansa ca mintea sa o ia razna. Si sa gandeasca tot felul de porcarii. Nu reocomand

| anonim_4396 a răspuns (pentru mariuschakra12):

Pentru că am pățit.

Întrebări similare