Suferinta face parte din existenta umana, asa ca depresia, anexitatea sunt experiente valoroase ale trairi tale, pana nu iti dai seama de asta o sa tot suferi
Eu nu doresc să mor, dar nici nu mă opun ideii, căci știu că nu am încotro, tot acolo ajung. Dar nu mă grăbesc deloc. Dar putem discuta, fiindcă așa cum am spus, muritori suntem cu toții. Stau la dispoziție prin mesaj privat. Asta până sunt în viață, evident.
La orice pas. Si eu sufar de anxietate. Fara depresie totusi. Cumva astea doua in capul meu intra in antiteza. Anxietatea e frica de moarte iminenta iar depresia e dorinta de moarte ))
Nu le pot avea concomitent pe ambele
Daca ai vizita macar pentru 4-5 ore o camera de garda a unui spital, ti-ar trece depresia repede. Am o cunostinta care are cancer cu multiple metastaze osoase + 1 tumoare pe creier care merge la Ponderas sa faca la cateva zile transfuzii de sange pentru a-i imbunatati analizele pentru chimioterapie. Ah, am uitat sa spun. e incurabil!
Voi sunteti generatia oamenilor nascuti obositi, stresati si cu multiple angoase si spleenuri. Paguba pentru o societate si asa bolnava.
Du-te intr-o biserica, roaga-te la o icoana din adancul sufletului, da un acatist, citeste Acatistul Maicii Domnului (bucuria celor necajiti!), da unui sarman o bucata de paine, fa un lucru pentru sufletul tau. Daca toate astea nu au rezultat atunci sa vii aici si sa scrii ca ai depresii.
Invictusman2025 întreabă: