| Davyduchiha2001 a întrebat:

Unde pot găsi un Hacker? vreau sa îmi aflu parola de la Facebook vechi pe care nu mai pot sa intru

Răspuns Câştigător
| ALM2000RO a răspuns:

Https://www.ghidul.ro/vanzari-produse-servicii/decodare-telefoane/#
Încearcă aici. O astfel de firmă văd că nu există la tine în oraș, dar ai putea încerca să ajungi la București la una din firmele de acolo. Eu sunt din Cluj-Napoca și după cum vezi sunt doar 3 service-uri care fac asta în tot orașul. În București sunt totuși 18, ai de unde alege. :)

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Și ce te face sa crezi că ți o poate afla cineva?
Ai buton de forgot password pentru ce ai tu nevoie.

| Dismally a răspuns:

Adica vrei ca cineva sa sparga serverele de la Facebook, sa fure bazele de date, sa gaseasca parola ta si pe urma sa o decripteze? big grin Ce buget ai?

| ALM2000RO a răspuns:

Sunt firme care se ocupă de asta contra cost în marile orașe. Eu am apelat la una ca să-mi deblocheze modelul de la tel (îl uitasem), au fost profi băieții. happy
De unde ești?

| Davyduchiha2001 explică (pentru ALM2000RO):

Din Târgoviște sunt, cum as putea să iau legătura cu băieții despre care vorbești?

| Davyduchiha2001 explică (pentru ALM2000RO):

Mulțumesc frumos!

| ALM2000RO a răspuns (pentru Davyduchiha2001):

Cu plăcere! happy
Fundă? big grin

| Criss19931234 a răspuns (pentru ALM2000RO):

Salutare! Îmi poți spune despre cele 3 service-uri din Cluj Napoca, am nevoie și eu și sunt din Cj? Unde anume se află? Mulțumesc anticipat!

| ALM2000RO a răspuns (pentru Davyduchiha2001):

Https://www.ghidul.ro/vanzari-produse-servicii/decodare-telefoane/#
Încearcă aici. O astfel de firmă văd că nu există la tine în oraș, dar ai putea încerca să ajungi la București la una din firmele de acolo. Eu sunt din Cluj-Napoca și după cum vezi sunt doar 3 service-uri care fac asta în tot orașul. În București sunt totuși 18, ai de unde alege. :)