anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde se duc banii din donatiile pentru sinistratii din Haiti? Merg toti pentru ajutorarea sinistratilor sau se impart? Cum se impart? Ce cistiga organizatorii? Ce cistiga statul? Se percepe TVA pentru niste bani care merg sa ajute oameni aflati la necaz? Citi bani mai ramin pentru cei batuti de soarta?

5 răspunsuri:
| criss:) a răspuns:

Asta ma gandeam si eu... oamenii dau bani dar nu stiu sigur unde ajung.toti nu o sa ajunga la ei, sigur, caci sunt si tva-uri, taxe, si tentatii de a lua si ei cat de putinsad...lumea e reastraight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foarte putini ajung unde trebuie sa ajunga.
Am inteles ca, Guvernul Romaniei a donat 50. 000 de mii de euro...nu-i nimic, isi scot dublu de la populatie.

| Bishop a răspuns:

Catre cine apuca, bine inteles ca, castiga si organizatorii ceva. Pai ce, ei se implica degeaba?! Nu, nu, nu au si ei "procent din incasari"... asta-i lumea...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu se percepe TVA, s-a anuntat asta. Daca se implica si UNICEF, eu cred ca nu vor baga manutza in ceea ce se strange. Sper din toate inima ca acesti bani sa ajunga la acei oameni batuti de soarta si in special sa ajute copiii orfani, ei sufera cel mai mult.

| Arthur a răspuns:

Problema e nu cati bani pleaca din comunitate, ci cati sunt folositi la fata locului efectiv si rapid pentru ajutorarea acestor oameni. Ceva timp in urma si la noi sau descoperit ajutoare care zaceau uitate de multa vreme intr-o magazie a unei primarii ( cam doi ani ) iar o parte se si expirasera, fiind vorba de alimente. Dupa mine cred ca efectiv ajung la acei oameni cam 30%.